Mergi la conţinut

Coboară de pe motor şi salvează o viaţă. Motociclista anului


green.kecske

Recommended Posts

Când iubeşti viaţa şi pe cei de lângă tine, nu eziţi nicio clipă să intervii atunci când trebuie! Urmărind aceste imagini, putem spune că oamenii pot fi buni necondiţionat şi că se pot mobiliza exemplar atunci când sunt puşi în faţa unor situaţii extreme. Această motociclistă nu a stat nicio clipă pe gânduri şi a oprit circulaţia pentru a salva viaţa unui pisoi aflat la ananghie.

Capture.thumb.JPG.db2a92aee58a52a30ed768

Întâmplarea surprinsă în acest filmuleţ ne prezintă un pisoi rătăcit şi speriat care ajunsese în mijlocul străzii şi putea fi oricând călcat de maşinile care circulau cu mare viteză. O motociclistă l-a observat chiar în faţa ei pe carosabil şi s-a gândit că trebuie să facă imediat ceva ca să-l salveze pe bietul pisoi.

Aceasta s-a apropiat de el cât a putut de mult şi făcând un semn disperat cu mâna a oprit pentru puţin timp circulaţia până când a ajuns lângă pisoi, l-a luat în braţe şi în mare grabă a traversat strada. Ajuns în siguranţă, pe trotuar, l-a lăsat pentru câteva clipe în braţele unei doamne binevoitoare, apoi s-a întors după motocicleta pe care o lăsase în mijlocul străzii.

Drăgălăşenia pisoiului o captivase pe acea doamnă care şi-ar fi dorit să ia pisoiul la ea acasă. Motociclista şi-a exprimat dorinţa ca micuţul să ajungă în casa ei deoarece nu l-ar fi lăsat cu niciun chip să se rătăcească şi să i se întâmple ceva care să-i pună din nou viaţa în pericol.

Acest gest minunat al femeii este demn de toată admiraţia noastră şi constituie un exemplu de urmat. Cu cât vor fi mai multe persoane care vor acţiona potrivit în astfel de situaţii, cu atât întâmplări ca acestea vor avea un final fericit.

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...