Mergi la conţinut
green.kecske

articole Cauţi motive să ieşi cu motocicleta toamna? Sugestii de scuze

Recommended Posts

Şi ce dacă a venit toamna? Părinţii şi prietenii nemotociclişti te condamnă că ieşi cu motocicleta afară în frig şi îţi prezic viitorul: o să te prindă ploaia, o să răceşti, o să faci reumatism şi câte şi mai câte. Totuşi, nimeni nu te poate să te acuze dacă ai un "motiv" (scuză mai degrabă) bine întemeiat. Rămâne între noi.

1. Transportul pe distanţe scurte

1.thumb.jpg.5843a8aafc4f488d064d5ca32992

Ai uitat nişte acte la birou? Trebuie să ieşi la cină? Mama sau sora ta vor îngheţata aia bună de la 10 km depărtare? Ţi s-a ars un bec? Ei bine, cineva trebuie să facă şi treburile "murdare". Aşa vei căpăta câteva minute în şa. Şi ştim cu toţii că uneori doar de atât ai nevoie.

2. Meditaţie

2.jpg.e3986ffd7a925c34c537427380776c01.j

După cum spune arta Feng Shui, meditaţia trebuie practicată zilnic pentru a fi Zen. Noi spunem că a merge cu motorul este cea mai bună cale de a te relaxa şi a medita. Prin urmare, dacă vei simula o stare de iritabilitate zilnic, puţin câte puţin, vei putea îmbina părerea Feng Shui cu părerea motociclismului şi nimeni nu va obiecta nimic. Doar vor să te vadă fericit şi nu stresat, nu?!

3. Uscare după spălare

3.jpg.cbe7a1ab2699c706073de5afe65636e3.j

Ai promis că vei duce motocicleta la hotelul moto pentru hibernarea de iarnă, dar înainte de asta trebuie să o speli. Şi cum nu mai e cald afară, motocicleta nu se va usca de la sine prea curând, aşa că vei ieşi la o tură scurtă cu ea până se usucă. Şi aşa ai făcut, dar acum ce să vezi? Surpriză: motocicleta este iar prăfuită, aşa că o iei de la capăt. Şi tot aşa iar şi iar, până ce vine iarna cu adevărat.

4. Rodarea anvelopelor / plăcuţelor de frână

4.jpg.d72b65eafcbe45fd078d71d72fe6e35e.j

Vor să fii în siguranţă, că doar de asta nu te vor pe frig afară cu motocicleta, nu? Atunci trebuie să le explici cum e cu rodajele care trebuie făcute. Acum, că tot se încheie sezonul, poate faci o investiţie pentru sezonul următor şi schimbi cauciucurile sau plăcuţele de frână. În caz că se va întâmpla asta, ai un motiv în plus.

5. Drumul până la birou

5.jpg.3fce39dd6510cac10952164d3ea46235.j

Ajungi mai repede, eviţi traficul infernal de la orele de vârf (mai ales în Bucureşti) şi te şi relaxezi, pentru a putea o nouă zi în forţă. Eşti oricum obosit şi stresat la muncă, trebuie să fie de acord cu tine.

Concluzia este simplă: de ce să nu, când poţi să da?

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×