Mergi la conţinut
green.kecske

motocicliste Interviu cu Octavia sau cum să devii pasionată de motoare

Recommended Posts

"Te iau cu bune, cu rele şi cu... motoarele din dotare". Aşa ar fi putut suna jurământul Octaviei Geamănu, la căsătoria cu soţul ei. Frumoasa blondă a luat de la soţul ei rocker microbul mersului pe două roţi, iar Harley-ul liderului de la Direcţia 5 îi face acum ochii să sclipească.

03-Copiright-Mihai-Stetcu_Antena1_Octavi

Ce-ţi place cel mai mult când mergi pe motor?

Îmi place sentimentul de libertate pe care îl simt atunci când sunt pe motocicletă şi faptul că se ajunge uşor în orice punct îţi doreşti, fără să fii nevoit să stai mult în trafic.

Deocamdată, eşti pasager...

Da, doar aşa merg pe motocicletă! Îmi place locul din spatele lui. Motorul ăsta, Harley Davidson, e bijuteria care mi-a aprins un be­culeţ şi m-a făcut să-mi imaginez cum ar fi să îl conduc. Însă recunosc că la drum lung nu e foarte confortabil pentru persoana care stă în spate. De altfel, a­­­­tunci când mai mergem prin ţară, la concerte, Marian foloseşte o motocicletă în care eu mă simt ca în fotoliu.

Când îţi iei propriul motor şi cum ai vrea să fie?

Mi-a trecut prin cap să fac şcoala, dar mă gândeam că după aceea voi merge cu una dintre motocicletele lui Marian. N-aş vrea să aloc buget pentru ceva ce aş folosi doar vara. Cât despre capacitate, model… Habar n-am. Pentru mine ar trebui doar să arate bine… şi să fie Harley.

Îţi dă lecţii Marian?

Îi puneam, la un moment dat, tot felul de întrebări legate de cum e să conduci un motor, cum e cu stabilitatea în curbe... Am înţeles că atenţia şi concentrarea sunt mult mai importante când te afli pe două roţi. Dacă atunci când eşti în maşină te atinge o altă maşină, chiar şi cu oglinda, cel mult se zgârie puţin tabla, cu motorul... dacă te atinge o maşină cu oglinda, rişti să ajungi pe jos. Mă sperie traficul într-atât încât s-ar putea să rămân la plăcerea de a merge cu motocicleta ca pasager.

Ţi-a fost vreo clipă teamă să mergi cu motorul, chiar şi ca pasager?

Nu mi-a fost niciodată teamă. De altfel, aveam 18 ani când am mers cu motocicleta prima dată. De-atunci tot merg. Marian a trecut prin câteva accidente din care doar printr-un miracol a scăpat. De fiecare dată din ne­atenţia altora. Puteau fi tragice, dar Dumnezeu îl iubeşte.

Bărbaţilor li se par foarte sexy femeile pe motor... Marian ce părere are?

Da? Soţul meu nu mi-a spus niciodată cum i se pare o femeie pe motor. (râde)

Te tentează o vacanţă prin Europa cu motorul? Sau măcar prin ţară?

Prin ţară am fost şi cu motocicleta, şi cu maşina. De altfel, cu ma­­­­­­­­şina merg des în weekenduri. Îmi place să urc la volan fără să nu am o destinaţie clară. Cu motocicleta mi se pare foarte obositor. Ajung epuizată la des­tina­­ţie.
Prima maşină n-o va vinde, ci o va umple cu flori

Octavia şi-a luat carnetul de şofer imediat ce a devenit majoră, împinsă de la spate de mama ei. Nu regretă, pentru că adoră să conducă. După un timp, şi-a luat şi prima maşină, cu care are o legătură specială: "Maşina e parte din mine. Am depus mari eforturi atunci când mi-am cumpărat-o. Aşa că prima maşină nu o voi vinde niciodată. La un moment dat o voi pune în curte, acasă la părinţii mei, şi o voi umple cu flori", ne-a mărturisit blonda pasageră.

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×