Mergi la conţinut
green.kecske

articole Motus Produce O Motocicletă Unicat Cu Motor V4 Supraalimentat

Recommended Posts

Din postura de oameni care deţin carnet categoria A, mereu ne-am întrebat de ce nu există mai multe vehicule pe două roți cu motoare supraalimentate.

post-41220-0-44155300-1431944253.thumb.j

Unii oameni care chiar au încălecat pe vehicule care seamănă cu cel la care alţii dau la pedale, însă presupun mai puțină muncă din partea picioarelor și mai multă la nivelul încheieturii mâinii drepte, ne-au spus că, pe scurt, răspunsul la nedumerirea noastră este unul foarte simplu: nu e nevoie.

După care au continuat spunând că e foarte simplu să te omori cu un motor aspirat și că n-ai nevoie să crești șansele adăugând o turbină sau un compresor mecanic. Recunoaştem că ne-a mulțumit acest răspuns și ne-am văzut mai departe de treabă.

Acum, însă, auzim că oamenii de la Motus au creat o motocicletă unicat care se numește Lone Star 2 și care folosește același motor V4 de 1,65 litri ca și versiunile lor de serie, dar care funcționează de această dată supraalimentat.

Prin urmare, Lone Star 2 primește 50 de cai putere în plus față de cei 180 pe care îi dezvoltă motorul în mod normal, ceea ce înseamnă o cifră totală de 230 CP și un raport putere/masă la care mi-e și frică să mă gândesc.

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×