Mergi la conţinut
green.kecske

articole Cum (de ce) să băgăm motorul în casă iarna

Recommended Posts

În cazul în care îţi iubeşti motocicleta mai mult decât ar face-o un om normal, îţi recomandăm să citeşti acest articol. În curând se apropie zăpada, motocicleta trebuie băgată la iernat, oamenii îşi pregătesc locul în garaj sau îşi închiriază spaţiu destinat acestui lucru. 

dream-motorcycle-garage-1.jpg.3078a53941

Când vine ziua Z şi chiar nu se mai poate face nimic, atunci e timpul să ne pregătim. Poate că n-ar fi nimic anormal dacă am sta la casă. Dar majoritatea stăm la bloc şi nici măcar nu avem lift.

La operaţiunea asta am avea nevoie de încă trei prieteni, că sigur în doi oameni nu avem şanse prea mari să ajungem prea departe cu 200 de kilograme în brate. 

100_6928.thumb.jpg.0aac0062b11ae4c24df36

Pasul 1: motorul trebuie spălat. Preventiv, se scot carenele laterale, să nu le lovim de balustrada. Apoi le montăm la loc.

Pasul 2: Motocicleta în casă. Avem grijă să îi schimbăm uleiul înainte şi să ii golim rezervoul să nu miroasă în cameră. Sau poate o sa îi mai lăsăm puţin combustibil, nu se ştie niciodată când îl apucă pe vecinul cu manele să le dea la maxim, putem să îi facem concurenţă, nu? Cu atât mai bine dacă ziua Z e înainte de crăciun, o să avem şi brad metalic. Putem să lucrăm liniştiţi la ea când ne retragem spre casă şi, în plus, e minunat sentimentul să îţi vezi motocicleta prima oară când te trezeşti dimineaţa.

*Bineînţeles că nu vă recomandăm aceste sfaturi decât dacă sunteţi suficient de săriţi din peisaj, dar studiile au demonstrat că somnul lângă o motocicletă este mult mai odihnitor. Eu sunt de părere că singura legatură este că o ştii în siguranţă.

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×