Mergi la conţinut
green.kecske

articole Poţi să înnebuneşti de la motoare?

Recommended Posts

Oare cum poţi să înebuneşti de la motoare? Majoritatea dintre noi ştim deja cam ce s-ar spune despre cei care sunt pe motoare că sunt diavoli, donatori de organe şi aşa mai departe. Pe scurt, sunt nişte nebuni. Nimic mai fals, poate doar exagerat un pic.

maxresdefault.thumb.jpg.e4b666e371f9e77e

Sincer să fiu, nu cunosc motociclist care să aibă toate ţiglele pe casă şi să nu fi făcut ceva nebunesc. Sau, majoritatea dintre ei, să nu accepte un bungee jumping fără să stea pe gânduri.

Nu cred că pe Vasile, cu şase copii acasă, pe care îi creşte singur şi căruia îi place să croşeteze mileuri, o să îl vezi în timpul liber pe motocicletă, în jur de trei sferturi de drum să le stea pe o roată, să facă burnout în parcare la Kaufland sau să tureze motorul pe lângă femei. Apoi, seara, să se îndrepte către casă şi să se pună înapoi la croşetat.

Nu, el ştie că poate să i se întâmple ceva, nu ar risca să păţească asta. Le admiră şi atât, nu s-ar urca pe aşa ceva, are de terminat nişte mileuri. Pe când alţi oameni, de obicei cei care aleargă pe scările rulante în sens invers şi fac salturi cu paraşuta, se urcă pe motoare fără să ţină cont de riscurile la care se supun, fiindcă au curaj şi un gram de nebunie pentru a face asta.

Aşa că, sunt de părere că prima oară când te urci pe o motocicletă, eşti deja un pic nebun într-un fel sau altul.

5313470676_7016c8648c_b.jpg.b113110bcaf3

Sursa articolului aici.

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×