fossilallien 0 Adaugat pe 28 Decembrie, 2005 cumpar un motor de capacitate mica sau un motor de drujba sau un motor care a fost montat pe un cart.vreau sa il pun pe o bicicleta cu 3 rotzi. contact:0741415893(marian) sall.. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
BLACK-KNIGHT 0 Adaugat pe 30 Decembrie, 2005 am ceva ce te-ar putea interesa...depinde pe ce-l pui...daca ai mail lasa-mi adr sau ma gaseati la kiss_motors_choppers@yahoo.com.... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cristi88 0 Adaugat pe 3 Ianuarie, 2006 Am un motor de Yamaha RD de 85 cc , 2 timpi , 12 cai putere , in 5 viteze , dar n-are piston shi segmenti . In rest e complet: carburator , toba , radiator , instalatie electrica , tot tot . Am avut toata motocicleta , dar ... ACCIDENT , shi s-a cam dus cadrul , rotile , furca fatza , oricum motorul e bun . Se duce in 120 km/h pe cadrul ala . Daca te intereseaza : 0727757504 sau cristian_iliescu_88@yahoo.com Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri