Mergi la conţinut
green.kecske

articole Motociclism prezentat ca la MotoGP. Gresit. Total gresit

Recommended Posts

MotoGP înseamnă motociclism? Încă de mici, observăm că dacă cine pronunţă cuvântul motocicletă, pe ceilalţi participanţi la discuţie îi duce cu gândul la sporturi de genul MotoGP. E corect? Nu, este gresit în atât de multe feluri că ne-ar fi şi greu să spunem de ce.

motogp-hd-wallpaper-motogp-wallpaper-.th

Cu Valentino Rossi călare pe un motor plin de stickere, aplecat pe pistă, aproape că îşi freacă de asfalt casca la o viteză uimitoare de 600 km/h, majoritatea site-urilor de ştiri prezintă aceeaşi imagine despre motociclism.

Păi cum să nu fie văzuţi ca nişte ţăcăniţi vitezomani bieţii motociclişti, când peste tot vezi numai accidente şi o astfel de reclamă gratuită adusă acestor oameni?!

Uneori, chiar şi anumite site-uri de profil moto vând aceeaşi imagine. De ce? Asta "cumpără" publicul. Când vine vorba de moto, începătorii şi viitorii motociclişti au ideea asta de MotoGP fixată bine în cap, cum căei au nevoie de un motor de 1200 cmc, 500 CP, eventual şi supraalimentat, ca să îi dea "în blană" pe autostradă, fiincă ei sunt pe motocicletă. Cine mai e ca ei?!

Am înţeles, avem nevoie de un gram de nebunie ca să ne urcăm pe motor, dar asta nu înseamnă că trebuie să fim şi inconştienţi, nu?

Pe motocicletă trebuie să simţi libertatea, să profiţi de peisaje, să simţi aerul curat care intra în cască şi aşa mai departe. 

Cum să observi toate astea dacă tu ai mereu viteză? Eşti mereu în competiţie? Cu cine?

Dacă eşti cu adevărat expert, este în regulă să profiţi la maxim de performanţele motorului, dar fă-o într-un mod responsabil, unde nu pui în pericol siguranţa ta şi a altora. Mergi, spre exemplu, pe circuit. Acum, slavă cerului, avem şi noi câteva în ţară.

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×