Mergi la conţinut
green.kecske

articole Sfat: Nu refuza niciodată un motociclist

Recommended Posts

Sadam, un utilizator al YouTube-ului, a avut ideea de a realiza un experiment social prin care să vadă care este reacţia unei fete atunci când este abordată pe stradă de un băiat îmbrăcat modest, comparativ cu reacţia ei când, acelaşi băiat, apare în faţa sa conducând o motocicletă şi spunându-i cât de multe bunuri are. Evident, motociclistul a câştigat lupta. 

Capture.JPG.abd2361569eea6dd3b0f56c9e7ba

Experimentul "Sărac vs. bogat" arată cum o tânără refuză să stea de vorbă cu un băiat care a apărut în faţa ei şi era decent îmbrăcat. Ulterior, acelaşi tânăr îi dă fetei o lecţie de viaţă pe care probabil că nu o va uita niciodată.  Sadam ne arată că niciodată nu este bine să judeci o persoană după aparenţe. Dacă fata l-a refuzat iniţial pe Sadam, adresându-i chiar cuvinte urâte, în momentul în care el apare în faţa ei conducând o motocicletă, lucrurile se schimbă. 

Sadam, care nu-şi dă jos casca, i se adresează fetei, îi spune că s-a mutat de curând în oraş, că este cunoscut pe internet, că şi-a cumpărat o casă cu piscină şi că are nevoie de cineva care să îi arate împrejurimile. Fata acceptă să îl ajute pe băiat, ba chiar acceptă şi invitaţia lui la aşa-zisa petrecere pe care o organizase în seara respectivă la el acasă. 

În momentul în care fata urcă pe motocicletă, Sadam îşi dezvăluie identitatea: "Îţi aminteşti de băiatul sărac care te-a abordat mai devreme când stăteai pe bancă? Eu sunt ăla!".

Fata a coborât imediat de pe motocicletă. Sadam i-a aruncat câteva monede pe jos şi a întrebat-o retoric dacă tot ceea ce îşi doreşte sunt banii. 

 

 

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×