ionutzvasilescu Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 mirelush a aparut in editia din decembrie a revistei Conquire din Estados Unidos, si dupa cum spune in interviu e motorista infocata.... o stie careva dintre voi ? La Multi Ani ! ionutz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knosmin Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 dak pui mai multe poze cu ea poate o recunoastem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionutzvasilescu Posted December 29, 2005 Author Share Posted December 29, 2005 dak pui mai multe poze cu ea poate o recunoastem <{POST_SNAPBACK}> salve kno , faca-se voia ta viteazule ! ionutz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yakuza Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 Cam naspa-i.... Cred ca a dat ea bani la ai cu revista sa pozeze... Posteriorul mere, da fata...neh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduro_mania Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 NU MI SE PARE NASHPA DOAR DACA AI 160CM INALTIME SI 55KG CA BARBAT IN REST TOTUL E OK!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 NU MI SE PARE NASHPA DOAR DACA AI 160CM INALTIME SI 55KG CA BARBAT IN REST TOTUL E OK!!! Sa te contrazic il citez pe un subofiter de pe vremea cand am facut armata. Avea cam 1.50 si se dadea mare fustangiu(poate chiar era). Avea un principu: cat o fi de inalta femeia, o data culcata pe spate nu mai conteaza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eco Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Si totusi,pare sa aiba multe daruri de oferit craciunita. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionutzvasilescu Posted December 31, 2005 Author Share Posted December 31, 2005 Cam naspa-i.... Cred ca a dat ea bani la ai cu revista sa pozeze... Posteriorul mere, da fata...neh <{POST_SNAPBACK}> ... daca-ai stii cit de mult conteaza make-up -ul ... spre exemplu Ms :Catherine Zeta-Jones cu ( stinga )si FARA machiaj... nu ma intreba de unde am poza ia mai sunati din zurgalaaaaiiiiii !!!!! ionutz ahm.... era sa uit , uite-o nenica si pe madonna , cu si fara machiaj.... uups ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chino Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 aia cre` ca ii plashi bieutura uey .... ari nasu marii pisi: inshiput di ianuari - luna moarta uuei! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matza21 Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 e urata si la moaca si la corp.....cunosc mai marfa de atat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reverse Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 e urata si la moaca si la corp.....cunosc mai marfa de atat si nu`mi faci si mie cunostiinta cu marfa de a ta?:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vader Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 acccrrrrrri, acri strugurii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chino Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 a dracu vulpe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionutzvasilescu Posted January 6, 2006 Author Share Posted January 6, 2006 e urata si la moaca si la corp.....cunosc mai marfa de atat <{POST_SNAPBACK}> ahmmm..... da de chisioarilii astea ce zici bri ? ( daca moaca nu-ti place ) ionutz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaxel Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 parere personala : dom'soara din primele poze nu este nemaipomenita. mie unul nu imi place si am argumente forte pentru ca imi sustine opinia. cand zic nu imi place nu inseamna ca "dom'ne bani sa imi dai si eu nu ma ating de ea". nu imi place , in cazul de fata inseamna chiar nu e de revista si nu e genul la care ma uit 2,3 minute si nu zic nimic si sa ma intreb cum de poate sa existe ceva atat de frumos. iar faza cu sunt acri strugurii in cazul de fata sunt prostii . normal ca am voie sa compar si femei de care nu voi avea niciodata. ca o parere personala, un cont de 1 000 000 euro este mai urat decat unul de 688 888 lire sterline. lira mi se pare mai sofisticata, mai stilata.. parere persnala.. asa cum dom'soara de sus nu mi se pare la fel de buna ca dom'soara de jos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knosmin Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 pana la urma... o stie careva ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
29nic Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Domol naravasilor,ca nu v-a propus nimeni s-o luati de sotie.Stim cum o cheama,stim cum arata,nu stim ce stie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionutzvasilescu Posted January 7, 2006 Author Share Posted January 7, 2006 Domol naravasilor,ca nu v-a propus nimeni s-o luati de sotie.Stim cum o cheama,stim cum arata,nu stim ce stie. <{POST_SNAPBACK}> "nu stim ce stie" ionutz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionutzvasilescu Posted January 11, 2006 Author Share Posted January 11, 2006 e urata si la moaca si la corp.....cunosc mai marfa de atat <{POST_SNAPBACK}> "e urata si la moaca " hai buai ca-ti pun o moculitza misto, asa sa-ti treaca supararea.. yuppie-ya- eh ionutz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chino Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 Ce e aia ba? Boccia dreaq... Uite aici, piesa de rezistenta sariti baieti, va zambeste!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shak Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 De cunoscut se pare ca nu o cunoaste lumea. DAr sunt sigur ca multi ar vrea ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionutzvasilescu Posted January 25, 2006 Author Share Posted January 25, 2006 De cunoscut se pare ca nu o cunoaste lumea. DAr sunt sigur ca multi ar vrea ..... <{POST_SNAPBACK}> aham ! ionutz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ariciu Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 u eshti stea sau ce ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nk_maniak Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 uite aici un ideal msaculin...si ionutz daca ala e motorul tau potzi sa imi spui ce e?ca nu am mai vazut niciodata asha ceva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionutzvasilescu Posted January 29, 2006 Author Share Posted January 29, 2006 uite aici un ideal msaculin...si ionutz daca ala e motorul tau potzi sa imi spui ce e?ca nu am mai vazut niciodata asha ceva <{POST_SNAPBACK}> salve maniacce, motorul a fost initial un suzi.... acum dupa cca 400 de ore de surubareala este un unicat ! hai ca mai pun neste poze , asa la " giugiuk" ionutz uite aici un ideal msaculin...si ionutz daca ala e motorul tau potzi sa imi spui ce e?ca nu am mai vazut niciodata asha ceva <{POST_SNAPBACK}> ah...era sa uit, idealul meu arata putin ...cum sa zic... putin altfel decit al tau... ionutz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts