bikeshop 51 Adaugat pe 22 Ianuarie, 2016 Salut. Nu sunt interesat sa vand motocicleta, doar interesat de schimb cu Ducati 999, eventual 749. Motocicleta este din 2008, are aprox 30 de mii de km - o am de la 16500km, de aprox 2 ani. Ca si un scurt istoric - a fost candva pe circuit, de cand e la mine a vazut de vreo 4-5 ori amckart si atat. Ca si probleme pe care le-am avut cu ea: Alternator + releu incarcare + ventilatorul - schimbate anul trecut, a avut fisura pe cadrul de codita pe care am sudat-o - nu e stramba, lovita sau ceva, senzorii TPS au o problema vara cand este foarte cald, merge un pic in valuri - am alti senzori doar ca nu am ajuns la TNG sa ii monteze. Are si ceva defecte optice la rezervor a crapat kitul unde a fost reparat , am culcat-o si eu pe jos o data in curte pe stanga, si inca alte cateva minore. Evenimente nu am avut cu ea, e inmatriculata , fiscal, etc. Daca este cineva interesat ma poate contacta pe forum. Attached Thumbnails Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri