bikeshop 51 Adaugat pe 24 Ianuarie, 2016 Avand si un GSA si pentru ca anul trecut am facut cu ea doar un TA si un TF, poate un pasionat care doreste un motor de suflet o va plimba mai mult. Motor : R1100 GS, an fabricatie 1994 Kilometraj : 100 758 Dotari din fabrica: - ABS - manere incalzite (doua trepte) - aparatori maini - indicator treapta CV - ceas bord - indicator nivel combustibil - parbriz fumuriu Accesorii: - crashbar (vezi foto) - protectii capace chiulasa - coburi laterali originali BMW (vezi foto) - protectie cric central - intrerupator la ghidon pentru dezactivarea ABS in offroad. Exista buton pentru decuplare ABS din fabrica, functional, dar prost pozitionat. Anvelope : fata : Michelin Anakee2, uzura 40% spate : Michelin Anakee2, uzura 15% Consumabile montate + la pachet: - placute frana fata noi : montate, sub 1 kKM. - placute frana spate noi : nemontate, se livreaza in ambalajul original - filtru ulei si ulei se livreaza in ambalajul original. - filtru aer se livreaza in ambalajul original odata cu motorul. - bec far OSRAM Night Breaker Plus Reglaje: - reglat jocuri culbutori si sincronizare + reglaj TPS la 95000 KM Evenimente/accidente : - Nu Stare optica : foarte buna Alte info: - saua pilot retapitata. - toate celelalte piese sunt originale. Consum (media facuta de mine in cei aproape 10 000 KM) : 5.9 l/100 Autonomie : 400 KM Cheltuieli necesare : Primul sezon : fara Urmatoarele : - probabil baterie, pt ca actuala face 4 ani in primavara. - ulei cardan + transmisie finala (eu le-am schimbat la achizitie, se schimba la 20000) Consuma ulei ? : da, ca orice boxer. Functie de stilul de mers, intre 30..100 ml la 1000 KM. Intretinere: Eu am schimbat uleiul motor in fiecare primavara (luna martie) : mineral OMV 15w50. Altele la pachet: - Cablu kilometraj nou. Proprietarul anterior mi-a spus ca l-a schimbat cam cu 10 000 km inainte si ca se duce cam la 15000. L-am cumparat, dar cel actual merge fara probleme asa ca este pe stoc. - Cablu ambreiaj nou. L-am primit de la proprietarul anterior cand am cumparat-o. Il dau mai departe. - Un set de bujii. Cand am cumparat-o erau schimbate, noi. Fiind precaut le-am cumparat sa le pot schimba dupa 15000 KM, dar nu a dat semne ca ar avea nevoie, asa ca sunt pe stoc. - Cheie speciala pt. demontat filtrul ulei (pozitia filtrului necesita scula cu pricina) Cum am utilizat-o? Pe drumuri si in locuri de genul: http://www.motociclism.ro/forum/index.php?/topic/704227-transalpina-numai-a-mea/#entry3596547 Filmuletul nu-mi apartine, dar cam asta e regimul in care am mers cu ea: https://www.youtube.com/watch?v=vlZPz3DtEjg Observatii finale : - moto se da la pachet cu accesoriile. Nu se vor vinde separat (gen coburi, crash bar) - nu am rabdare cu bisnitarii, asa ca pe domnii respectivi ii rog respectuos sa nu sune pentru ca am putea pierde timpul impreuna fara folos. - pretul 3450 euro. Da, este negociabil functie de elocinta cumparatorului, in limita bunului simt si numai cu banii in mana, dupa ce s-a vazut/testat motorul. Conditie pentru vanzare : noul proprietar sa posteze poze/filme dupa fiecare plimbare. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri