Mergi la conţinut
Autentifica-te  
United Motors

noutati Schuberth M1 a fost votată "Casca anului 2015"

Recommended Posts

Schuberth M1 a fost votată "Casca anului 2015"

schuberthm1_large.jpg.691de29a989ff8c8f6

Website-ul independent din SUA webBikeWorld.om a votat Schuberth M1 "Casca anului 2015", din categoria căştilor open-face.

Site-ul webBikeWorld.com este o sursă de calitate când vine vorba despre evaluările în materie de accesorii şi echipamente moto. Cu scopul de a ajuta clienţii să aleagă mai uşor, webBikeWorld acordă anual titlul de "Produsul anului" echipamentelor şi accesoriilor din mai multe categorii.

Acum, norocoasa câştigătoare a titlului de "Casca anului 2015" este Schuberth M1, din categoria open-face. WebBikeWorld a scris: "Cine ar fi crezut vreodată că Schuberth va face o cască open-face? Dar casca Schuberth M1 este cu siguranţă ceva special."

Pe lângă aceşti lauri câştigaţi de marcă, Schuberth M1 este numită ca fiind cea mai de calitate cască open-face disponibilă pe piaţă. "Calitatea remarcabilă" a fabricaţiei, de la design până la construcţia propriu-zisă, i-a convins pe cei care au votat-o că este confortabilă, respirabilă şi antibacteriana.

În plus, au fost extrem de apreciate microfoanele şi difuzoarele preinstalate şi invizibile. Cu opţionalul SRC-SystemTM, "în literalmente cinci secunde", clientul primeşte "un minunat sistem intercom integrat pentru cască", care utilizează funcţia Bluetooth pentru a-i permite să comunice cu pasagerul, să preia apeluri pe smartphone-uri, să asculte muzică şi să fie direcţionat de sistemul GPS.

Aici găseşti catalogul 2016 al modelelor Schuberth disponibile.

Sursa: United Motors Bucuresti

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×