Mergi la conţinut
green.kecske

articole Royal Enfield Himalayan – motocicleta se dezmembrează

Recommended Posts

Royal Enfield a publicat de curând un clip promoțional cu noul model Himalayan – o motocicletă adventure monocilindrică la un preț fără concurență. Dar s-ar putea ca producătorul indian să aibă o problemă încă dinainte de lansarea modelului.

La un moment dat, în film, se vede clar cum se desprinde scărița dreaptă după o săritură ușoară și piciorul riderului atârnă în gol, în timp ce acesta se uită în jos, surprins. Momentul respectiv este la minutul 1:53 în clipul de mai jos:

Filmul a fost realizat și publicat chiar de către Royal Enfield, marcând finalul unei lungi perioade de așteptare în care foarte mulți potențiali clienți s-au întrebat cum va arăta și de ce va fi în stare motocicleta adventure simplă și ieftină realizată de renumitul producător indian. Momentul jenant cu scărița a fost semnalat prima dată de unul dintre cititorii site-ului britanic Visordown.

1.jpg.0db4078b968767220113ed661efd9ee6.j
Momentul din clip în care scărița dreaptă rămâne undeva în urmă

Riderul din imagini este indianul CS Santosh, un pilot cu experiență în Raliul Dakar, iar cei de la Royal Enfield păreau să aibă rețeta ideală pentru un marketing de succes al unui produs mult-așteptat. Dar se pare că, pe lângă competența îndoielnică a fabricii (o scăriță nu are voie să se rupă atât de ușor), nici realizatorii clipului n-au fost mai străluciți, căci era foarte ușor ca imaginile cu scărița ruptă să nu fie incluse la montaj. Asta dacă nu cumva toate celelalte cadre disponibile includeau ruperea altor elemente, chiar mai importante decât scărița…

85067.jpg.7e4e6242d40db1720d593d51f36e7e
Pe de altă parte, trebuie să recunoaștem că modelul este interesant…

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×