voltrone 1 Adaugat pe 3 Ianuarie, 2006 Modelul motocicletei: An de fabricatie: Capacitate cilindrica: Putere: Nr. de Kilometri: Situatia actelor: Starea motocicletei: Culoare: PRET: Oras: Persoana de contact / nr. de telefon: Alte detalii... Atasati imagine (NU TREBUIE sa depaseasca 300kb) Modelul motocicletei: Aprilia RS 125 An de fabricatie:2004 Capacitate cilindrica: 125 Putere:11kw Nr. de Kilometri: 6000 Situatia actelor: inmatriculata Starea motocicletei:super buna Culoare:alba PRET: 3000 Oras:targoviste Persoana de contact / nr. de telefon: 0726121279 Motoru este adus din Germania,nu este al meu asa k nu comentati d pret...dk va intereseaza vb cu omu..... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
RUN away 0 Adaugat pe 3 Ianuarie, 2006 c caprita frumoasa!!!... interesant... bafta la vanzare btw: kt prinde?! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
voltrone 1 Adaugat pe 3 Ianuarie, 2006 Are kit de 150cc. A zis omu k dak e face si un schimb + diferentza cu ceva mai mare.E adus de o sapt din Germania. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
napster 0 Adaugat pe 3 Ianuarie, 2006 frumoasa frate.dar cam scumpa...nu face banii...oricum bafta la vanzare... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
voltrone 1 Adaugat pe 3 Ianuarie, 2006 Am zis k nu discut la pretz!!!Vb cu omu si negociati(dak vrea...)!Mie unu imi place mult d tot!! d Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
napster 0 Adaugat pe 3 Ianuarie, 2006 asd Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Little X 0 Adaugat pe 3 Ianuarie, 2006 Fratioare arata bine da spune-mi ce efect are cu 2 tobe ca mai mult o incurca decat sa o ajute /!!!!!!! si altceva ce mai are pe ea ????? si iti spun eu ca toate rs -urile de 125 au toba pe prtea stanga si alea de 50 au toba pe partea dreapta asa ca ........ mai gandestete Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Knosmin 1 Adaugat pe 3 Ianuarie, 2006 fratioare... mai lasa`ne cu vrajelile tale si kiturile de 150 asta e rs50 toata ziua ..si totodata o teapa foarte mare ... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
chino 3 Adaugat pe 3 Ianuarie, 2006 e de 50 ma, negustorule ... nu vezi ca ala are roti de bicicleta ? trebuie sa ai o copilarie super agitata sa faci asa ceva, asa e mai zeroule ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
rss 0 Adaugat pe 3 Ianuarie, 2006 e tzeapa anuntu vrea sa faca minute jegosu barem nu ai pus o poza cu una de 125 si fara numar de germania ar trebui sters anuntu de administratori Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Costy_Clipcea 0 Adaugat pe 3 Ianuarie, 2006 Asteptam scuza ta Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
voltrone 1 Adaugat pe 3 Ianuarie, 2006 BA FRATILOR!! V am zis k e NU E MOTORU meu!!!!! vb cu omu la tel!!! OK??NU o sa mai rasp p anuntz!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Costy_Clipcea 0 Adaugat pe 3 Ianuarie, 2006 pai ba fratee tu ne pui poza de 50cc si scrii ca e de 125??? sa pun o poza sa vezi cum arata rs125??sau sa iti desenez?? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
voltrone 1 Adaugat pe 3 Ianuarie, 2006 MA! Sincer nu stiu care e dif intre modele! k nu am mai avut rs!!!yo am un peugeot XR6!!!Da mie mi a dat omu toate astea poza etc pe un CD!!!! Si mi a zis k sa le dau p net! VB CU OMU SI SPUNETI I LUI!!!!pls Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
rss 0 Adaugat pe 4 Ianuarie, 2006 si banuiesc ca la telefon tu esti omu Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Costy_Clipcea 0 Adaugat pe 4 Ianuarie, 2006 uite rs125 cum arata daca nu intelegi pozele....iti desenez nu e nici o problema Si sa nu se supere cosmin ca punem alta culoare am pus culoarea lui Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
^RR^ 0 Adaugat pe 4 Ianuarie, 2006 BA NANA AI O VRAJEALA SECA IN TINE!!!!DA TE ROG EU PUNE SHI TU O POZA CU BORDU SA-L VAD SHI EU ASA CA FAPT DIVERS!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Costy_Clipcea 0 Adaugat pe 4 Ianuarie, 2006 @rr mai conteaza bordu odata ce el a pus rs50??? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Little X 0 Adaugat pe 6 Ianuarie, 2006 lol ce reactie in lant am declansat :) sunt un nenorocit da asta e kiar kkt de ne abureste in halu asta Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
alex_ 0 Adaugat pe 7 Ianuarie, 2006 ce ineptie anuntu asta .. apropo tunning nu se scrie cu doi de n Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
voltrone 1 Adaugat pe 7 Ianuarie, 2006 VANDUT! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Reverse 1 Adaugat pe 7 Ianuarie, 2006 VANDUT! la cumparat bunica,zboara pana la piata cu el Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Chupa 0 Adaugat pe 7 Ianuarie, 2006 ce vandut ma? te-ai vazut incoltit cu tzeapa de doi lei si ai dat-o in diverse? pe cine minti ? spune-i prietenului tau imaginar sa-si bage in .. super oferta cu super tunnnning. Made in China. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cataaa 3 Adaugat pe 7 Ianuarie, 2006 in afara faptului ca este o poza luata de pe net, este de 50cc. si 3000e ar fi fost super enorm de mult pt ea + ca eu banuiesc ca aia a fost trosnita grac de si-a batut joc asa de ea, fiind din 2004.. e doar parerea mea, voi ce ziceti? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri