Mergi la conţinut

KTM face o motocicletă de Moto2


green.kecske

Recommended Posts

Existau zvonuri de ceva vreme despre manevra austriecilor de a realiza un proiect pentru clasa Moto2, dar se presupunea că îi descurajează ideea de a folosi motorul unui alt producător (la Moto2, în motomondial, este obligatorie folosirea motorului de Honda CBR600RR ușor modificat).

001.jpg.aa5ba8072318958a72b68f799d7c8349

Dar se pare că pe mai-marii din Mattighofen nu-i deranjează acest detaliu, KTM dezvăluind motocicleta gata de start, dezvoltată în colaborare cu producătorul de suspensii WP. Stefan Pierer, șeful KTM, spune că, având în vedere debutul iminent al proiectului de MotoGP (care va alerga în 2017), a devenit foarte important pentru marca austriacă să aibă un proiect care să faciliteze trecerea piloților talentați din Red Bull Rookies Cup spre clasa regină.

"Proiectul Moto2 este foarte important pentru noi. Prin creșterea continuă și investițiile noastre pe termen lung, suntem pe cale să ocupăm acest spațiu liber care lipsea din activitatea noastră din motomondial. Un pilot tânăr poate să acumuleze experiență la început în Rookies Cup, apoi să treacă la echipa noastră de Moto3, apoi să continue prin intermediul proiectului Moto2 înspre clasa MotoGP. Aceste concepte s-au dovedit în repetate rânduri ca succese pentru KTM și WP în competițiile de nivel înalt și în viitor vrem să avem piloți în echipa de MotoGP care au avansat prin tot ciclul KTM Academy."

KTM nu a anunțat încă momentul în care noua motocicletă va debuta în competiții, dar este foarte probabil ca acest lucru să se întâmple în 2017.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...