merdenea 1 Adaugat pe 5 Ianuarie, 2006 Modelul motocicletei: An de fabricatie: Capacitate cilindrica: Putere: Nr. de Kilometri: Situatia actelor: Starea motocicletei: Culoare: PRET: Oras: Persoana de contact / nr. de telefon: Alte detalii... Atasati imagine (NU TREBUIE sa depaseasca 300kb) Modelul motocicletei:yamaha tdr An de fabricatie: 1992 Capacitate cilindrica: 125 Putere:15cp Nr. de Kilometri: 25000 Situatia actelor: inmatriculata Starea motocicletei: buna Culoare:gri/negru PRET: 1200 Oras: bucuresti Persoana de contact / nr. de telefon: adrian 0722719913 Alte detalii...Initial pretul era cel de 1200e.Acum necesita schimbare kit lant,motiv pt.care scad din pret chiar si 150-200euro.Consum 3%,vit max 130. Atasati imagine (NU TREBUIE sa depaseasca 300kb) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dany16_acasa 0 Adaugat pe 6 Ianuarie, 2006 katzi kw are in talon merge cu a1?? mai negociezi ceva kai iarna afara Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vity-46 0 Adaugat pe 7 Ianuarie, 2006 katzi kw are in talon merge cu a1?? mai negociezi ceva kai iarna afara <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
merdenea 1 Adaugat pe 7 Ianuarie, 2006 in talon are 11kw.Merge cu A1.Motoru-i brici,lantu e dus,tocma de aceea las la 1000euro nenegociabil.Daca va uitati bine pe net un tdr 91 1500-1800e.Spor. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
MuSu 2 Adaugat pe 7 Ianuarie, 2006 Am si eu TDR. Tare motor!!! La 125 era printre primele la vremea lui. Bafta la vanzare!!! PS: Real are 28 de cai are motorul de pe TZR, dar in talon are 11 kw Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
merdenea 1 Adaugat pe 7 Ianuarie, 2006 Am si eu TDR. Tare motor!!! La 125 era printre primele la vremea lui. Bafta la vanzare!!! PS: Real are 28 de cai are motorul de pe TZR, dar in talon are 11 kw <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
drakulaxxx 0 Adaugat pe 8 Ianuarie, 2006 nu vrei masina? 0720329732 sau buzzariders@.................. stare tehnica si acte buna Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
MuSu 2 Adaugat pe 8 Ianuarie, 2006 Am si eu TDR. Tare motor!!! La 125 era printre primele la vremea lui. Bafta la vanzare!!! PS: Real are 28 de cai are motorul de pe TZR, dar in talon are 11 kw Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
merdenea 1 Adaugat pe 10 Ianuarie, 2006 1000euro.Bonus o furca de DR 650 pt roata de 21". Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
PapaShtrumf 0 Adaugat pe 10 Ianuarie, 2006 ala rosu ii motoru sau ala grii? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
merdenea 1 Adaugat pe 11 Ianuarie, 2006 ala rosu ii motoru sau ala grii? <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vity-46 0 Adaugat pe 11 Ianuarie, 2006 Ala gri e cel la 1000euro.Motoarele sunt identice. <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dany16_acasa 0 Adaugat pe 11 Ianuarie, 2006 mai e de vanzare????? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
merdenea 1 Adaugat pe 11 Ianuarie, 2006 mai e de vanzare????? <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dany16_acasa 0 Adaugat pe 12 Ianuarie, 2006 am 800 mere? fara casca Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
egoas 0 Adaugat pe 12 Ianuarie, 2006 mane poti sa faci pls niste poze mai d aproape cu motoru curat? in care sa se vada defectele optice daca sunt ..? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
merdenea 1 Adaugat pe 12 Ianuarie, 2006 mane poti sa faci pls niste poze mai d aproape cu motoru curat? in care sa se vada defectele optice daca sunt ..? <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Acidripp 0 Adaugat pe 14 Ianuarie, 2006 N-am digital,mai bine o vezi.Oricum o sa incerc. 1000euro nediscutabil cu sau fara casca. <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
merdenea 1 Adaugat pe 14 Ianuarie, 2006 ofer laptop + camera video zi ca vrei plssssss <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
smile 0 Adaugat pe 16 Ianuarie, 2006 sunt interesat!!!!zi-mi cu ce bani pleaca de la u!!!!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
treijumate 0 Adaugat pe 16 Ianuarie, 2006 iti dau un briceag victorinocs, un cablu de date, doua gaini si 40 de stergatoare parbriz de mercedes ...hai te rog... Voi ce nu intelegeti! Omul vrea 1000 de EURO!!!! si e un pret mai mult decat OK!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
albuminside 0 Adaugat pe 16 Ianuarie, 2006 Modelul motocicletei: An de fabricatie: Capacitate cilindrica: Putere: Nr. de Kilometri: Situatia actelor: Starea motocicletei: Culoare: PRET: Oras: Persoana de contact / nr. de telefon: Alte detalii... Atasati imagine (NU TREBUIE sa depaseasca 300kb) Modelul motocicletei:yamaha tdr An de fabricatie: 1992 Capacitate cilindrica: 125 Putere:15cp Nr. de Kilometri: 25000 Situatia actelor: inmatriculata Starea motocicletei: buna Culoare:gri/negru PRET: 1200 Oras: bucuresti Persoana de contact / nr. de telefon: adrian 0722719913 Alte detalii...Initial pretul era cel de 1200e.Acum necesita schimbare kit lant,motiv pt.care scad din pret chiar si 150-200euro.Consum 3%,vit max 130. Atasati imagine (NU TREBUIE sa depaseasca 300kb) <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
merdenea 1 Adaugat pe 19 Ianuarie, 2006 iti dau un briceag victorinocs, un cablu de date, doua gaini si 40 de stergatoare parbriz de mercedes ...hai te rog... Voi ce nu intelegeti! Omul vrea 1000 de EURO!!!! si e un pret mai mult decat OK!! <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
crazyman 0 Adaugat pe 19 Ianuarie, 2006 Pune-i si Kitul de lant si iti dau 1100. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
merdenea 1 Adaugat pe 21 Ianuarie, 2006 Pune-i si Kitul de lant si iti dau 1100. <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri