Mergi la conţinut
green.kecske

articole Bikers for Humanity - motocicliştilor le pasă

Recommended Posts

O iniţiativă umanitară a lui Cristi Hrubaru, susţinută de comunitatea moto, promite să fie cea mai mare acţiune a motocicliştilor din România. În ultimii ani am văzut, sau auzit, despre sute de acţiuni umanitare iniţiate, sau preluate din zbor de grupuri de motociclişti. Mai reuşite sau mai stângace, unele au fost făcute din suflet, altele de ochii lumii, sau pentru că aşa e cool.

humanity.jpg.059a77bafcb3140d5d69f96552c

Cadouri duse orfelinatelor, asistenţă oferită azilelor de bătrâni, acţiuni pentru salvarea balenelor, sau mai ştiu eu câte astfel de evenimente, care nu m-au convins. Personal am crezut că e mai bine să-mi fac datoria de om, fără prea multă publicitate. 

Totul până am văzut mesajul filmat pe care prietenul Cristi Hrubaru l-a transmis comunităţii moto. Este prima dată când se pare că vom asista la o concentrare de forţe reală, o acţiune adevărată, care poate face mult bine, fără nici un interes ascuns, sau ambiţii mărunte.

Trebuia să apară cineva care să concentreze energiile pozitive şi oamenii care vor să facă ceva, iar Cristi Hrubaru este cel mai potrivit pentru asta.

Motociclist pasionat, carismatic şi fără ifose, Cristi este una dintre puţinele persoane publice din România care a ales să rămână un om normal şi îşi foloseşte notorietatea pentru un scop nobil. Jos căciula!

Acum e momentul să arătăm forţa comunităţii moto şi, în loc să stăm la tastatură, în faţa monitoarelor, să ne strângem la Bacău pentru un strop de bine oferit altora.

Articolul este scris, de fapt, de Tiberiu Troia, care spune şi: "Dacă evenimentul ar fi fost organizat cu o săptămână mai devreme, mi-aş fi sărbătorit cei 61 de ani de viaţă cu voi, acolo, dar aşa, voi veni cu un an mai bătrân, dar cu acelaşi entuziasm pe care îl aveam când am aflat câte roţi are motocicleta."

 

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×