Mergi la conţinut
green.kecske

articole Eşti cu motorul pe şosea şi îţi apare asta în faţa ochilor. Cum reacţionezi?

Recommended Posts

Ajuns noaptea de la serviciu, un bărbat din Marea Britanie a fost surprins să vadă că pe şoseaua pe care circula se afla un dinozaur. Englezul şi-a oprit imediat motocicleta pentru a putea fotografia Triceratopsul lung de circa 7 metri.

triceratops1.jpg.9cf7d27f347e9f2ca544b33

"E foarte bine că lumea vorbeşte despre acest incident, deşi eu, personal, nu încurajez pe nimeni să le facă probleme şoferilor din trafic"

Bineînţeles, era vorba de o farsă. Chris Hollinshead a fost, de fapt, martorul unei păcăleli puse la cale de câţiva tineri beţi, care au furat macheta dinozaurului din apropierea unui magazin, în care sunt vândute pietre preţioase şi fosile din epoca preistorică. "Mai mult ca sigur că nişte băieţi puternici au mutat dinozaurul în mijlocul şoselei. E foarte bine că lumea vorbeşte despre acest incident, deşi eu, personal, nu încurajez pe nimeni să le facă probleme şoferilor din trafic", a declarat Martin Simpson, proprietarul locaţiei păgubite, din localitatea Godshill, Isle of Wight.

La scurt timp după ce a fotografiat figurina pe şosea, motociclistul a postat imaginea pe site-ul Facebook. În comentariul său la imagine, Hollinsead a scris "Acel moment unic, când te întorci de la serviciu, la ora 3 dimineaţa, iar şoseaua este blocată de un Triceratops lung de aproape 7 metri! #dumnezeusăbinecuvântezeberea #cuivatrebuiesăisedeaomedalie". Nu a trecut multă vreme până ca fotografia devină virală.

Aşa că fiţi cu ochii în patru pe drum şi... mare atenţie să aveţi reflexele la voi!

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×