sebiang 0 Adaugat pe 1 Martie, 2016 Salutare tuturor, Am un proiect mai de mult cu un K175 pe care vreau sa il aduc la viata, numai ca imi lipsesc destul de multe componente. Cine are de vanzare una, m-ar interesa. Multumesc! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cornel Stefan VASILIU 0 Adaugat pe 1 Martie, 2016 K 175 A FOST "INSPIRAT" DE MZ 125 , IAR URMASII SAI SE NUMESC MINSK SI VOSHOD . NU M-AR MIRA CA MULTE PIESE SA SE POTRIVEASCA .............. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sebiang 0 Adaugat pe 1 Martie, 2016 multumesc! as dori sa o fac cat mai aproape de ceea ce a fost ea, dar voi studia :). am cu se ma dau in acest moment - un R1200ST si un CBF 600 (Honda), asa ca nu e graba. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Robert Dorinel 0 Adaugat pe 24 August, 2016 Am eu un motor k-175 de vânzare dacă te interesează suna 0762934520 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri