Mergi la conţinut
green.kecske

articole Motociclist urmărit de două elicoptere şi şapte maşini de Poliţie

Recommended Posts

Poliția britanică din Sussex a urmărit un motociclist timp de trei ore, folosind două elicoptere și șapte mașini, dar acesta a reușit să dispară, după ce a căzut de două ori, pierzându-și și casca între timp.

Capture.JPG.436e417b9fe505aa78d69b97c9e6

Polițiștii britanici îl caută pe motociclistul pe care l-au urmărit timp de trei ore prin districtul Sussex. Nu mai puțin de două elicoptere și șapte mașini de poliție au fost implicate în urmărire, iar pe parcurs motociclistul a depășit 160 km/h, a căzut de două ori, a luat-o pe trotuar și a continuat să alerge chiar și după ce și-a pierdut casca.

O filmare de la bordul unei mașini din trafic îl arată pe motociclistul buclucaș cum trece pe roșu la un semafor, fără cască, în mijlocul urmăririi. Un exemplu de "aşa nu", dacă mă întrebi pe mine.

Urmărirea a început la ora 2:30 după-amiaza pe 10 martie, după ce riderul a fost văzut de poliție circulând cu peste 160 km/h pe autostradă. O oră mai târziu, în plină urmărire, riderul cădea într-o intersecție, apoi se suia din nou pe motocicletă, fără cască, și continua urmărirea. Al doilea elicopter s-a alăturat forțelor de poliție.

Riderul a intrat în orașul Brighton, a căzut din nou cu motocicleta sa Suzuki GSX-R neagră la intrarea într-un mall și a fugit înăuntrul mall-ului la 5 după-amiaza. Și-a lăsat geaca în mall și a fugit pe jos în centrul orașului, făcându-se nevăzut.

Un reprezentant al poliției a declarat că suspectul era un pericol pentru el și pentru cei din jur, de aceea la un moment dat s-a renunțat la mașinile de urmărire și riderul a fost monitorizat doar cu ajutorul elicopterelor. Motociclistul se pare că a încălcat cam toate legile din codul rutier britanic, dar polițiștii nu au reușit să-l găsească după ce au căutat prin centrul orașului, unde acesta pur și simplu a dispărut, așa că au început o anchetă pentru a-i da de urmă.

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Daca si motorul era furat, o sa-l gaseasca din parti. Totusi, nu mai periculos a fost sa-l urmareasca, putand cauza accidente, decat sa-l lase in plata Domnului? Nu tin cu el, chiar deloc, insa parerea mea ar fi ca, in cazul vitezomanilor, sa fie urmariti din elicopter (politia are in dotare asa ceva) si sa-l pescuiasca atunci cand se opreste acasa sau in vreo parcare, cu masinile de politie aflate in apropiere. In 3 ore de urmarire putea face o gramada de prostii (nu doar ce vedem in acea filmare). Oricum, bun tipul, daca a tinut piept unei urmariri de 3 ore...

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×