tata_lor_666 0 Adaugat pe 6 Ianuarie, 2006 Atasati imagine (NU TREBUIE sa depaseasca 300kb) Modelul motocicletei: JUPITER 5 An de fabricatie: 1993 Capacitate cilindrica: 350 Putere:29 Nr. de Kilometri: 28000 Situatia actelor: INMATRICULATA NR.NOI Starea motocicletei: BUNA Culoare:ROSIE PRET: 300 EUROI Oras: BRAILA Persoana de contact / nr. de telefon: 0745396722 Alte detalii...BATERIE NOUA, KIT DE LANT NOU, Atasati imagine (NU TREBUIE sa depaseasca 300kb) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Zombie 0 Adaugat pe 8 Ianuarie, 2006 inca nu s-a dat. hmmm. oricum, e o diferentza, de la 25 de milioane la 300 de euroi. un mareee. oricum,mi-e ciuda ca-i mare distanta dintre noi ca tare as fi vrut s-o vad. bafta la vanzare! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Zombie 0 Adaugat pe 9 Ianuarie, 2006 ce ti-ai luat? si cat ai dat? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cracanel 0 Adaugat pe 12 Ianuarie, 2006 dragutza...dar pune si tu niste poze mai noi...ca alea sunt de un an..si totusi sa nu vina omu degeaba pana acolo... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tata_lor_666 0 Adaugat pe 17 Ianuarie, 2006 ARATA LA FEL Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motoclasic 0 Adaugat pe 31 Ianuarie, 2006 niste amortizoare spate de ij aveti cumva???? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
chopper Suceava 0 Adaugat pe 31 Ianuarie, 2006 <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
chopper Suceava 0 Adaugat pe 2 Februarie, 2006 Mai e valabil? Daca da, lasa-mi te rog un mesaj privat despre starea ei, si nu in ultimul rand care este situatia actelor( daca e inmatriculata pe numele tau, etc) Daca ajungem la o intelegere, o vreau radiata si cu nota de identificare de la R.A.R.Astept raspuns. <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tata_lor_666 0 Adaugat pe 2 Februarie, 2006 OK! CAND AI BANII ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
chopper Suceava 0 Adaugat pe 2 Februarie, 2006 OK! CAND AI BANII ? <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
chopper Suceava 0 Adaugat pe 8 Februarie, 2006 <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
zedus 0 Adaugat pe 8 Februarie, 2006 vad ca nici cu 00 euroi nu ti-o ia nimeni...sa fie oare unul din motive faptul ca le vorbesti asea cum mi-ai vorbit si mie? :) poate pana la urma o sa dai bani din buzunar sa ti-o ia cineva...ar fi culmea... <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tata_lor_666 0 Adaugat pe 10 Februarie, 2006 baiatul vorbeste...e dreptul lui! si eu visam la 14 ani ca o sa am candva bani, o sa-mi iau "GLOABA" dar dupa cum a-ti observat pe forum tipul nu e hotarat ce vrea. ba d'nepra, ba simson ,ba jawa, dar cum nu se intalneste cererea cu oferta...asteptam cu nerabdare vara. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
chopper Suceava 0 Adaugat pe 11 Februarie, 2006 baiatul vorbeste...e dreptul lui! si eu visam la 14 ani ca o sa am candva bani, o sa-mi iau "GLOABA" dar dupa cum a-ti observat pe forum tipul nu e hotarat ce vrea. ba d'nepra, ba simson ,ba jawa, dar cum nu se intalneste cererea cu oferta...asteptam cu nerabdare vara. <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tata_lor_666 0 Adaugat pe 16 Februarie, 2006 eu mis mai mic, asa ca nici nu stiu cum merge mobra...oricum asfalt uscat si poate ne gasim la vara la o bere Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
englezu cbr 0 Adaugat pe 16 Februarie, 2006 iti dau un sfat prietenesc shi eu am avut unu dar era ij 4 si prietenii miau zis sal duc la DCA sau mai pe inteles la fier vechi asa ca pina la urma asa a fost DECI du la DCA Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
chopper Suceava 0 Adaugat pe 16 Februarie, 2006 iti dau un sfat prietenesc shi eu am avut unu dar era ij 4 si prietenii miau zis sal duc la DCA sau mai pe inteles la fier vechi asa ca pina la urma asa a fost DECI du la DCA <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tata_lor_666 0 Adaugat pe 28 Februarie, 2006 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Lenny 0 Adaugat pe 3 Martie, 2006 Eu am avut drum la Braila prin iunie, anul trecut. Am parlamentat ceva pe forum si cand am ajuns te-am tot sunat dar aveai mobilul inchis, daca tot tu erai cel care pusese anunt pt asta fara aripa spate si ghidon modificat. Mi-am luat altceva intre timp, dar inca ma intereseaza ij-ul, cu conditia sa-l aduci la Bucuresti. Trimite-mi mesaj privat daca esti dispus sa vii. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motoclasic 0 Adaugat pe 8 Martie, 2006 o cumpar eu!!sunt din galati!astept raspuns! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tata_lor_666 0 Adaugat pe 10 Martie, 2006 ce raspuns astepti? vino si iao.azi a fost cald si m-am dat cu ea...asa ca asfalt uscat Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
crazyman 0 Adaugat pe 23 Martie, 2006 ai vandut-o ?sunt interesat Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
route-66 0 Adaugat pe 26 Iulie, 2006 o mai ai? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
best_biker09 0 Adaugat pe 1 Octombrie, 2006 AM LUAT-O EU INAINTE DE INTRUNIREA DE LA GALATI CU 1700RON MERGE BINE, NU ARE PROBLEME. SUNT MULTUMIT......DA` TOT COMUNISTA RAMANE....... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tata_lor_666 0 Adaugat pe 6 Octombrie, 2006 asfalt uscat tata Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri