NICO 1 Adaugat pe 8 Ianuarie, 2006 Modelul motocicletei: Suzuki gsx-r 750 An de fabricatie: 2003 Capacitate cilindrica: 750 Putere: 141 Nr. de Kilometri: 7375 Situatia actelor: Inmatriculata Starea motocicletei: Ca noua Culoare: Albastru+Alb Oras: Constanta Persoana de contact / nr. de telefon: Eugen, tel:0722712689 Alte detalii... Are: parbriz MRA, filtru de aer K&N, toba race Leo Vince, monopost, motocicleta arata si functioneaza impecabil. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
NICO 1 Adaugat pe 13 Ianuarie, 2006 Nu sunt bani, sau nu va place motorul? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
adrenalin 1 Adaugat pe 13 Ianuarie, 2006 Tare motoru', l-am vazut in Ct. Iar Eugen asta chiar stia ce sa faca cu el. Bafta la vanzare! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
MANU_83 0 Adaugat pe 17 Ianuarie, 2006 Chiar imi place motoru! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
remshm 0 Adaugat pe 18 Ianuarie, 2006 BESTIAL MOTORUL BAFTA LA VANZARE !! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Adeon 0 Adaugat pe 18 Ianuarie, 2006 motoru arata super , se pare ca nu are lumea nu are bani bafta la vanzare Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
NICO 1 Adaugat pe 25 Ianuarie, 2006 Multumesc baieti! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Edgji 16 Adaugat pe 25 Ianuarie, 2006 Si dupa cate stiu era si maniac cand era vb de intretinerea motorului Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
NICO 1 Adaugat pe 28 Ianuarie, 2006 Si dupa cate stiu era si maniac cand era vb de intretinerea motorului <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
gabyzzr 0 Adaugat pe 6 Februarie, 2006 Salut Eugen! Cum de nu l-ai vandut pana acum, ca motorul arata super belea??? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
NICO 1 Adaugat pe 17 Februarie, 2006 Salut Eugen! Cum de nu l-ai vandut pana acum, ca motorul arata super belea??? <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
R3Kin 0 Adaugat pe 17 Februarie, 2006 Scoate-o de la vanzare si hai la plimbare ca a venit caldura.Si asa poate vede si lumea ce a pierdut. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
YOYO 4 Adaugat pe 20 Februarie, 2006 Arata bine!!! De altfel eu asa stiu ca, cu design-ul asta (vopsea) K2-ul era fabricat, la K3 de ex. aproape tot rezervorul e vopsit in albastru, nu numai partea superioara, dar cine stie, poate eu nu stiu bine. Uite si o poza. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
orlando 0 Adaugat pe 20 Februarie, 2006 Belea motorul! Sfatuiesc pe toata lumea (cine are bani) sa-si ia gixar! Cu toate k posed un R1.....gixaru mi se pare cel mai tare motor! (incepand cu K2....si ce sa mai spunem de K5 sau K6) Bafta la vanzare!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
NICO 1 Adaugat pe 22 Februarie, 2006 Scoate-o de la vanzare si hai la plimbare ca a venit caldura.Si asa poate vede si lumea ce a pierdut. <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri