Oaspete public enemy nr. one Adaugat pe 9 Ianuarie, 2006 Are un sound unic...nu ca toate cocosatele!!!!! Nu stai cocosat ca pe....toate cocosatele!!...daca vrei te cocosezi tu cand trebuie ( din exp. dupa 130 km/h)....pozitia e ca pe s3 de la Ducati. Kawa gpx 750 r ! Despre ea vorbesc ,....e un model foarte reusit, zxr-ul de 750 are motoru' luat de la gpx, singura modificare este " admisia de aer" care e un fel de vrajeala! ( parerea mea) Am mers 2 de 90 si ceva kg pe ea cu 200 lejer-lejer mai era loc destul!,..are muschi! Are: - cauciucuri noi-noute continental- 7,5 mil - filtre aer/ulei, placute noi fata (inca nu sunt puse)-5mi - chit lant nou ( era pus cand am luat-o), ...sa zic.... uzura 3%. Nu are!!!!?!?!?!?! - are tot! Daca vrei 100cai sub buci si .......nu ai bani, a mea e de vanzare! Vreau sa-mi iau un motor de la abeona-moto care nu vine motore second ci motoare noi la pret de second!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Oaspete public enemy nr. one Adaugat pe 10 Ianuarie, 2006 Ba cocosatilor! Spuneti-mi la ce va folosesc vitezanele!!! Pe unde mergeti mai tare de 200,...mai mult de un minut? Pe amea o dau cu 2700 eur, garantez inca 30.000 fara incidente! De ce o vand????.....vreau una noua! Aveti ceva cu mine?...cine poate are! Ala care o cumpara ....ii dau garantie! Adica o sa mearga dupa fiecare 5000km la un service, ...pt. ca mecanicu' sa o verifice. Eu platesc!!!!!! Daca vreti poze, va rog sa ma rugati! Daca-mi place fata ta accept un fel de leasing, ramane de vazut! Concluzia e: - daca-mi place fata ta cu 1500 eur ai motor!...restu' in rate! Cocosata e: - la fel ca b.m.w.-ul si mercedes-ul! Am osila foarte mare de aceste masini..nu ca ar fi proste! Va rog s va uitati pe strazi, cu un pic de atentie, oare cine le conduce? 99% sunt idioti cu creieru' cat o nuca! p.s. daca un b.m.w. ar fi 2000eur (din 2000), l-as refuza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mihai2005 1 Adaugat pe 10 Ianuarie, 2006 Ceva poze mihaisarghe@yahoo.com,daca se poate Are un sound unic...nu ca toate cocosatele!!!!! Nu stai cocosat ca pe....toate cocosatele!!...daca vrei te cocosezi tu cand trebuie ( din exp. dupa 130 km/h)....pozitia e ca pe s3 de la Ducati. Kawa gpx 750 r ! Despre ea vorbesc ,....e un model foarte reusit, zxr-ul de 750 are motoru' luat de la gpx, singura modificare este " admisia de aer" care e un fel de vrajeala! ( parerea mea) Am mers 2 de 90 si ceva kg pe ea cu 200 lejer-lejer mai era loc destul!,..are muschi! Are: - cauciucuri noi-noute continental- 7,5 mil - filtre aer/ulei, placute noi fata (inca nu sunt puse)-5mi - chit lant nou ( era pus cand am luat-o), ...sa zic.... uzura 3%. Nu are!!!!?!?!?!?! - are tot! Daca vrei 100cai sub buci si .......nu ai bani, a mea e de vanzare! Vreau sa-mi iau un motor de la abeona-moto care nu vine motore second ci motoare noi la pret de second!!! <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
LaurBalaur 0 Adaugat pe 10 Ianuarie, 2006 Iti spun din start ca nu-mi place ce kkt de anunt ai pus. In primul rand nu ai scris anul de fabricatie, care presupun ca e sub 90, nr de km si altele. Intr-adevar este putenica, insa cred si grea, Kawa GPX 750 R e un model din anii 80, care eu nu cred ca merita 2700 cat ceri tu pe ea! P.S. Pun pariu ca vrei sa o vinzi ca sa iti ei o motocicleta cocosata! Uite aici cat valoreaza o moto ca a ta, plus ca arata mai bine! /index.php?showtopic=8623">http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=8623 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Oaspete public enemy nr. one Adaugat pe 12 Ianuarie, 2006 : laurbalaur Daca anuntu' meu ar fi fost de cacao..nu te-ai fi obosit sa tastezi! Are 45000km eu am facut 5000km (sep.-oct.-nov.2005), sunt primul proprietar in tara.O am di sept 2005. Are 230kg Racire apa- ulei ( are radiator de apa si de ulei) Daca aduni cauciucurie+placute ferodo platinum+filtru aer+filtru ulei= 350eur Pozele le am pe alt calculator din care a iesit fum negru' (sper sa nu se fi bulit hardu'). :laurbalaur suzukiu tau are motoru mult mai slab decat kawasachiu meu si are 5-6 ani in minus poze: din oct.2005 poze: din oct.2005 Pret: -avans 1500euro - restul 1400 rate pe un an!!!!!!!! Nu e o super oferta? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Oaspete public enemy nr. one Adaugat pe 13 Ianuarie, 2006 s-a dat!!!!!!!!!!!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri