diesel g 0 Adaugat pe 9 Ianuarie, 2006 Modelul motocicletei: KTM LC4 640 An de fabricatie: 2004 Capacitate cilindrica: 625 CC Putere:37 KW Nr. de Kilometri:6400 Situatia actelor: INMATRICULATA Starea motocicletei: F. BUNA Culoare:PORTOCALIU PRET: 6300 EURO Oras: BRASOV Persoana de contact / nr. de telefon: Gabi 0722 / 151886 Alte detalii...inmatriculata in februarie 2005 , service gratuit 12 luni Atasati imagine (NU TREBUIE sa depaseasca 300kb) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
nosphe 0 Adaugat pe 10 Ianuarie, 2006 Am si eu o mare rugaminte, mare de tot , - eu am un motor identic cu al tau de adus din Germania si vreau sa trimit pe cineva sa mi-l aduca , cu un VW Sharan - dar nu sunt sigur daca incape - poti te rog sa pui o ruleta sa imi dai si mie dimensiunile? ma intereseaza: lungimea totala - de la roata din spate pana la roata din fata, latimea ghidonului si inaltimea maxima ( de la pamant pana la capatul de sus al ghidonului, - fara oglinzi ca p-alea le scoate - deci in principiu dimensiunile exterioare maxime). Daca poti face asta pentru mine mi-ar fi de mare ajutor - dau o bere cumva.... Toate cele bune, Bafta! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ionut73 0 Adaugat pe 12 Ianuarie, 2006 man, la ochi, eu zic ca nu incape. Insa poate sa-i scoata f usor rotile si asa intra sigur. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
diesel g 0 Adaugat pe 12 Ianuarie, 2006 Modelul motocicletei: KTM LC4 640 An de fabricatie: 2004 Capacitate cilindrica: 625 CC Putere:37 KW Nr. de Kilometri:6400 Situatia actelor: INMATRICULATA Starea motocicletei: F. BUNA Culoare:PORTOCALIU PRET: 6300 EURO Oras: BRASOV Persoana de contact / nr. de telefon: Gabi 0722 / 151886 Alte detalii...inmatriculata in februarie 2005 , service gratuit 12 luni Atasati imagine (NU TREBUIE sa depaseasca 300kb) <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri