andreicristian 0 Adaugat pe 9 Ianuarie, 2006 Costumul este la tzipla, piele+kevlar la greu, protectii hard detasabile umeri, coate, coloana, genunchi. Slider-e detasabile, daca va vine sa va lasati pe cate un genunchi :) Este nepurtat, proaspat adus, miroase a nou. Geaca este detasabila de pantaloni, deci se poate purta separat fara probleme. Masura este 52, eu am 1,80 si 75 kile si-mi vine perfect. Pret: 330 EUR 0721866453 - intre 9 si 17:30 cristian_the1st@yahoo.com cristian.andrei@brom.ro Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Axa cu Scame 4 Adaugat pe 10 Ianuarie, 2006 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
andreicristian 0 Adaugat pe 10 Ianuarie, 2006 Important: NU se vinde pe bucatzi! Decat daca sunteti 2 simultan care vreti fiecare altceva :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
andreicristian 0 Adaugat pe 19 Ianuarie, 2006 bre, sunteti cu nervii, la scorul asta?!? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
godinu 0 Adaugat pe 20 Ianuarie, 2006 pai cind tu l ai luat cu 260 de la axa cum sa ti l ia lumea cu 330????? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
andreicristian 0 Adaugat pe 20 Ianuarie, 2006 simplu, si la banii astia e competitiv. Eu altul nu mai vad pe aici. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Axa cu Scame 4 Adaugat pe 23 Ianuarie, 2006 Nu va mai luati de om pt ca nu cere mult, avand in vedere calitatea. Deh, cine s-a orientat cand trebuia poate face si un ciubuc, eu nu mi-am permis sa stau cu el pana acum nevandut. Eu , unul, la banii aia de atunci nu mai pot aduce altul . Dar poate mai incerc Fiti pe faza pt geci in februarie Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
andreicristian 0 Adaugat pe 6 Februarie, 2006 up :)) Poate fi vazut / probat la garajul Tanga Moteurs. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
CIPONE 0 Adaugat pe 7 Februarie, 2006 Costumul este la tzipla, piele+kevlar la greu, protectii hard detasabile umeri, coate, coloana, genunchi. Slider-e detasabile, daca va vine sa va lasati pe cate un genunchi :) Este nepurtat, proaspat adus, miroase a nou. Geaca este detasabila de pantaloni, deci se poate purta separat fara probleme. Masura este 52, eu am 1,80 si 75 kile si-mi vine perfect. Pret: 330 EUR 0721866453 - intre 9 si 17:30 cristian_the1st@yahoo.com cristian.andrei@brom.ro <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
andreicristian 0 Adaugat pe 16 Februarie, 2006 da, dar nu merge varianta aia popusa Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
andreicristian 0 Adaugat pe 26 Februarie, 2006 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
andreicristian 0 Adaugat pe 7 Martie, 2006 il vand ca m-am pricopsit cu unul Vanucci, e ca draq sa stau cu 2... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
andreicristian 0 Adaugat pe 9 Martie, 2006 vandut. Pls close topic. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri