Danotte 0 Adaugat pe 9 Ianuarie, 2006 Cumpar urgent acte Simson '61 sport. Daca nu mai se gasesc macar spuneti-mi cum sa fac sa pot iesi cu el pe drumurile publice fara sa-mi mai fie frica de politie... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mihaela83 0 Adaugat pe 17 Ianuarie, 2006 fa-te politist! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
bogdanel 0 Adaugat pe 2 Februarie, 2006 NU vinzi Simsonul? Daca da da-mi un mail Numai bine! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Danotte 0 Adaugat pe 7 Februarie, 2006 Sincer , nu prea l-as vinde..dar daca nu fac rost de nishte acte pentru el, pana la urma il vand. Ca idee, cat oferi pentru el? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
nashul 0 Adaugat pe 10 Februarie, 2006 Ai gasit acte? ca ma intereseaza si pe mine o combinatie de genul Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
soare 0 Adaugat pe 13 Februarie, 2006 am eu acte de simson pe nr veci dai 0722350105 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
_Shad0w_ 0 Adaugat pe 23 Martie, 2006 /index.php?showtopic=15978">http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=15978 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri