kyko 0 Adaugat pe 11 Ianuarie, 2006 Modelul motocicletei: ducati 749 dark An de fabricatie: 2004 Capacitate cilindrica: 748 Putere:123 hp Nr. de Kilometri:17000 Situatia actelor:inmatriculata,leasing, BCR leasing Starea motocicletei: noua Culoare:negru mat PRET: 11000 eur Oras: bucuresti Persoana de contact / nr. de telefon: dragos-0722429805 motocicleta este noua ,arata impecabil contine kit racing termignoni(tobe,cot,filtre aer racing,centrala electronica) mai urmeaza si alte inbunatatiri,carbon,titan,magneziu firme de top,rizoma si ducati performance pretul este 11000 eur ,pret final merita vazuta Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
coxanelu 8 Adaugat pe 11 Ianuarie, 2006 ......te rog adauga si detaliile picante Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
misu 0 Adaugat pe 11 Ianuarie, 2006 frate...nu-i cam sus pretul?atat este noua in magazin...pt ca a aparut modelul nou! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
kyko 0 Adaugat pe 11 Ianuarie, 2006 pai daca e pretul sus cu kit de 1600 eur ,cu amotizor directie de 500 eur,cu intinzatoare rizoma,capac ambreiaj rizoma,capac distributie rizoma,preturile sunt pe net,www.rizoma.com capace lichid ambreiaj si frana din titan,ducati poerformance,aripioara spate carbon,kit lant nou standard ,adica investitie de 3000 eur si mai urmeaza si altele ,eu tot bag bani in ea nu stau in banii de pe acest motor,daca da cineva 11000 bine ,daca nu il tin mie motoreta imi place ,urmeaza alte poze in curand da ,o iei din magazin 2006 cheala moidelu dark la 12500,dar atentieCHEALA fara nimic ,fara tobe si amortizor directie care cred eu ca sunt lucruri importante am uitat motoreta are ambreiaj nou si toate piesele pe ea sunt noi nu este nimic sgariat ,eu sunt mai tipicart si am schimbat tot la ea pe parcurs,reviziile la zi carte etc Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tkrap 0 Adaugat pe 12 Ianuarie, 2006 749 nu vine cu amortizor de ghidon din fabrica ? 999 stiu ca vine Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
kyko 0 Adaugat pe 13 Ianuarie, 2006 749 nu vine cu amortizor de ghidon din fabrica ? 999 stiu ca vine ba da ,dar 749 normal,dark nu are amortizor si cel normal are un caca de amortizor a mea iam pus ohlins,care e top Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Bursuc 0 Adaugat pe 15 Ianuarie, 2006 este buna motoreta si arata fff bine am vazut-o eu!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
kyko 0 Adaugat pe 17 Ianuarie, 2006 mi-au venit piesele de care vb in topicul trecut m-am mai gandit vreau 12000 eur pe ea daca o vreti e foarte tare motoreta nu ca e a mea dar va spun eu veniti sa o vedeti sa vedeti ce inseamna sa fi bolnav si sa investesti in ea bani care nu ii mai vezi daca o dai deci are tot ce se poate pune mai stau 2 luni ca mi-am luat masina si nu mai am bani si ii pun si carene din carbon integrale acum are kit termignoni +celelate inbunatatiri din topicurile anterioare urmeaza poze si un filmulet ca sa observati ce inseamna si 103 decibeli deci 12000 e un pret corect altfel madau eu cu ea in primavara atentie casco +suplimentat cu tot cu investitia de 3600 eur va pup Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
coxanelu 8 Adaugat pe 17 Ianuarie, 2006 casco nu este transferabil de la un proprietar la altul :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
davidescu_radu 1 Adaugat pe 17 Ianuarie, 2006 Ceva accidente anterioare? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
kyko 0 Adaugat pe 17 Ianuarie, 2006 ok nu e transferabil pretul e atata din ce are pe ea a avut un accident anterior a fost sgariata dar eu la casco am schimbat tot eu am fost mai grav decat motoreta ,motoreta a cezut jos la 60 la ora si a mers pe o parte Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
keops 0 Adaugat pe 23 Ianuarie, 2006 la magazin in bucuresti gasesti 998 la banii astia iar in constanta au un 999 an mai vechi dar 0 km....oricum, bafta la vanzare! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
kyko 0 Adaugat pe 26 Ianuarie, 2006 la magazin in bucuresti gasesti 998 la banii astia iar in constanta au un 999 an mai vechi dar 0 km....oricum, bafta la vanzare! dar luati-o ma de la constanta ,eu bag 3500 eur in ea si utilez cu ce nu are nici o moto de serie si vrei sa cer 7000 pe ea? nu mai vand o tin o viata ca nu are nimic e noua vin eu cu ea prin oras cand so face cald sa o vedeti live Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tweety 0 Adaugat pe 26 Ianuarie, 2006 Ma Kyko, cu cat patos ortografiezi Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Kelu 2 Adaugat pe 30 Ianuarie, 2006 kyko ce te ambalezi asa, mai frana ma robocop Nu te inteleg de ce nu ai scris tu lista cu ce ai pus pe ea de la inceput ca sa nu mai para scumpa. Oricum tot nebun ai ramas, abia astept sa ne vedem la primavara ca mi-e dor de perlele tale. Sanatate maxima Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
coxanelu 8 Adaugat pe 30 Ianuarie, 2006 motocicleta este noua ,arata impecabil <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
kyko 0 Adaugat pe 3 Februarie, 2006 raspuns pt coxanelu frate sti care e treaba eu nu plang dupa bani vino tu sa vezi motoru si fa-mi o oferta sub 12000 eur daca eu o accept e ok daca nu la fel eu nu stau in banii dupa motoreta asta pt ca o tin si in primavara imi iau 999R xerox,ideea este ca am investiti in ea 4000 eur ,la ce motociclete am vazut eu prin orasul asta eu cred ca a mea e noua ti-am zis vi o vezi te dai cu ea daca face banii bine daca nu iar bine eu nu o vand daca nu primesc o oferta buna de pret pe ea revin cu investitiile kit racing termignoni+amortizor directie ohlins+kit lant nou (standard ducati)+kit ambreiaj nou+revizie 20000 km multe elemente din carbon ,titan ,rizoma deocamdata nu am pus poze noi deoarece cateva piese nu mi-au venit si motoreta nu este completa ,in momentul in care va fi gata voi pune 30 poze cel putin cat mai picante coxanelu ...............hai pa Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
kyko 0 Adaugat pe 15 Februarie, 2006 s-a ieftinit 5199 eur ,doar pt agariciul din constanta Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri