defleshed 2 Adaugat pe 11 Ianuarie, 2006 .....aripa spate-30 e .....filtru aer....20 e .....oglinzi...5 sute mii .....scarite....4 sute mii .....radiator pe ulei...40 e ....sunt din craiova....tel 0720666609..... ...... ...... ...... ...... .....bordul e 2 sute.... mai am un lant de japoneza....25 e..are 2 sute de km Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
luciferus_the_devil 0 Adaugat pe 11 Ianuarie, 2006 bordul e 200 de epuroi? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
L0ngh0rn 0 Adaugat pe 11 Ianuarie, 2006 poze oglinzi Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
MADOX 0 Adaugat pe 13 Ianuarie, 2006 200 de ce?? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
defleshed 2 Adaugat pe 13 Ianuarie, 2006 de mii!!!!!!!! .....oglinzile...si claxonul claxonul e 2 sute....de mii!..e functionabil...si da bine pe chopper....ca e cromat.... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Clasic 3 Adaugat pe 14 Ianuarie, 2006 200 de ce?? <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
MADOX 0 Adaugat pe 14 Ianuarie, 2006 Si il trimiti la Arad?? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
defleshed 2 Adaugat pe 15 Ianuarie, 2006 il trimit unde vrei tu....turometrul e electronic....la kilometraj nu am cablu Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
MADOX 0 Adaugat pe 16 Ianuarie, 2006 Si ce cablu crezi ca s-ar potrivi??? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
defleshed 2 Adaugat pe 16 Ianuarie, 2006 nu stiu...cred ca de japoneza Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
MADOX 0 Adaugat pe 17 Ianuarie, 2006 Daca coletul nu depaseste 300de mii cu tot cu taxele postale poti sa-l trimiti. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
defleshed 2 Adaugat pe 17 Ianuarie, 2006 si pe ce adresa ma rog? pana in arad poate e mai bine de 100 de mii taxa postala..lasa-mi adresa daca mai vrei sa il trimit....sa nu ma trezesc cu el inapoi ca e mai mult decat vrei tu...adica 350... ..numai bine Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
MADOX 0 Adaugat pe 18 Ianuarie, 2006 Dar poti sa-mi spui de la ce motocicleta este bordul pt. ca ma intereseaza sa stiu ce cablu de kilometraj se potriveste sa fac rost . Altfel nu-mi este de nici un folos daca nu pot sa folosesc kilometrajul . Te rog.Merci. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
^RR^ 0 Adaugat pe 20 Ianuarie, 2006 ....E DE HYOSUNG....PRODUCTIE COREEANA Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
13 Todesengel 1 Adaugat pe 20 Ianuarie, 2006 ...vreau sa cumpar eu claxonul ala...sint din Bucuresti cum facem? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
defleshed 2 Adaugat pe 20 Ianuarie, 2006 ....ti-l trimit prin posta....tu imi spui adresa si eu il trimit....lasa-mi msg pe messenger...maxracist e nickul meu... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Clasic 3 Adaugat pe 27 Ianuarie, 2006 ia zi-mi....amortizoare de spate mai ai?shi la ce scor....da sunt din Breznitza...cat o face coletul?...aaaa..pt ij as vrea....dak s-or potrivi... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
rsbuca 0 Adaugat pe 28 Ianuarie, 2006 da am io si pot sa iti trimit coletu :) i-a id-ul meu rsbuca ....................deflesthed nu mai are amortizoare Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
defleshed 2 Adaugat pe 1 Februarie, 2006 ..claxonu si bordu s-au dat....restul sunt inca valabile..iar preturile sunt neg Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
rsbuca 0 Adaugat pe 28 Februarie, 2006 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Star-trek 0 Adaugat pe 2 Martie, 2006 oglinzile alea de la ce motoreta sint cas misto Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
rsbuca 0 Adaugat pe 2 Martie, 2006 sunt de pe el... dar nu's originale Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Star-trek 0 Adaugat pe 3 Martie, 2006 sal mai dela ce MOTORETA sint claxoanele ca mar interesa Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri