Mergi la conţinut
green.kecske

articole Europarlamentar olandez: "Nu voi vizita România cu motocicleta"

Recommended Posts

Membrii Comisiei pentru Transport şi Turism a Parlamentului European, aflaţi în vizită în România, s-a plâns ministrului Transporturilor de starea proastă a drumurilor din ţara noastră.

56fbc4ed682ccf855c915bce.jpg

Un eurodeputat olandez spune că în viitorii cinci ani nu are de gând să viziteze România cu motocicleta, din cauză că nu va putea merge pe şosele. „Sistemul de transport din România, fără drumuri bune, nu are niciun viitor. Eu sunt din Olanda, care este o ţară rasfăţată şi bogată. Avem drumuri foarte bune. Este o adevărată provocare să le compari cu drumurile din România. Eu sunt motociclist. În următorii 5 ani nu o să vizitez România cu motocicleta”, a declarat europarlamentarul Wim van de Camp.

În replică, ministrul Transporturilor, Dan Costescu, s-a oferit să-l ajute: „Când vă veţi hotarî să faceţi asta, să-mi cereţi mie, că am trei motociclete enduro. Pot să vă împrumut una, pentru că sunteţi un iubitor al vitezei.”

Cu o suprafaţă de aproape 6 ori mai mică decât a României, Olanda are aproape 3.500 de kilometri de şosele de mare viteză şi drumuri expres. România avea, la finalul anului trecut, doar 734 de kilometri de autostradă.

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×