Yamahistu' 0 Adaugat pe 16 Ianuarie, 2006 Modelul motocicletei: MBK Nitro 80 cmc Tuning--- An de fabricatie: 2000 Capacitate cilindrica: 80 cmc Putere:vreo 10 cp Nr. de Kilometri: 9000 km Situatia actelor: Inmatriculata Starea motocicletei: Perfecta stare de functionare Culoare:Albastru metalizat, negru PRET: 1400 NEG Oras: Cluj_Napoca Persoana de contact / nr. de telefon: 0742394415 Alte detalii... Scooterul este tuning Malossi si vreau sa il dau pt ca vreau sa imi iau masina. Urgent. Set marit de 80 cmc, jiglere marite, arcuri, etc Salut.,... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Tracid 0 Adaugat pe 16 Ianuarie, 2006 Tot nu i-ai pus bordul? Vad ca s-a scumpit cu 100 euro....ai modificat ceva la el? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vivi_yzf r1 0 Adaugat pe 16 Ianuarie, 2006 de unde pot sa iau si eu abtipilduri d-astea smechere?zi si mie ca sunt nebun dupa astea Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mirciulik86 0 Adaugat pe 17 Ianuarie, 2006 In alta parte ziceai ca ai kit de 70 POLINI. Pana la urma cum e? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Yamahistu' 0 Adaugat pe 18 Ianuarie, 2006 Am modificat motorul + transmisia toata Actibildele leam facut prin imprimanta laser Motorul acum de o saptamana lam modificat si merge 120km/h Salut Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Tracid 0 Adaugat pe 19 Ianuarie, 2006 Pune-ti bordul si fa-i ceva poze cu bordul pus, daca se poate.... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Paul 18 0 Adaugat pe 20 Ianuarie, 2006 Salutare.....Scuteru asta isi merita banii!!!!!!!! pe mine ma face cu Aprilia Leonardo de 150.....merge de rupe....!!!!! De pe loc ma face dar la viteza merg egal!!!!! Bafta la vanzare !!!!!! Oricum o sa regreti dupa ce il vinzi...!!!!!! Paul Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vlad 46 0 Adaugat pe 17 Septembrie, 2007 Am modificat motorul + transmisia toata Actibildele leam facut prin imprimanta laser Motorul acum de o saptamana lam modificat si merge 120km/h Salut Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri