Mergi la conţinut
green.kecske

articole Cum ar putea arata versiunea GS a noului BMW G 310 R

Recommended Posts

Se zvonește de ceva vreme că BMW pregătește un viitor model enduro-touring de cilindree mică, echipat cu motorul monocilindric de pe G 310 R. Ei bine, zvonurile au fost confirmate de curând de către directorul BMW Motorrad din Marea Britanie.

87836.jpg

Așa ar putea arăta noul model enduro-touring cu motor cu un cilindru, de 313 cmc, conform indienilor de la RushLane. La confirmarea acestei vești, site-ul moto indian RushLane s-a lansat într-o mică speculație de design, ilustrând cam cum ar putea arăta viitorul adventure-bike de cilindree mică. Practic, desenul realizat de site-ul indian combină motorul monocilindric de 313 cmc și cadrul de pe G 310 R cu stilul general al unui F 700 GS.

Simularea pare destul de realistă, cu o posibilă excepție: evacuarea pare să iasă din fața cilindrului, în timp ce G 310 R are evacuarea în spatele acestuia. Conform aceluiași site, noul model ar urma să se numească F 310 GS sau GS 310 R, deși, respectând logica denumirii modelelor BMW, ne-am fi gândit că numele cel mai probabil ar fi G 310 GS (particula „G” de la începutul numelui reprezentând familia de modele cu un cilindru și „GS” fiind particula pentru modele adventure).

Conform directorului BMW Motorrad UK, modelul adventure cu motor monocilindric ar urma să fie lansat anul viitor.

Sursa articolului aici.

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×