Mergi la conţinut
green.kecske

articole Serial TV despre banda de motociclisti Hell’s Angels

Recommended Posts

Postul de televiziune History va difuza, începând din 1 mai, în fiecare duminică, de la ora 22.00, un nou serial, "Cronicile Hell’s Angels", care prezintă, în şase episoade, poveşti nespuse ale bandei omonime de motociclişti.

646x404.jpg

Fostul lider al Hell’s Angels, George Christie, divulgă regulile secrete care guvernează admiterea şi conduita în acest grup din afara legii. Făcând publice probele şi umilinţele prin care trebuie să treacă orice iniţiat, tacticile de evitare a legii şi pedepsele aplicate oricărui membru care îşi trădează "fraţii", Christie scoate la lumină această poveste pe care n-a dezvăluit-o nimănui până acum.

George Christie a condus "filiala" Hell’s Angels din Ventura, California, timp de 35 de ani, iar acum este pregătit să împărtăşească publicului experienţele sale. Christie s-a născut în Ventura, în 1947, într-o familie de imigranţi greci şi a fost fascinat încă de mic de motociclete şi de bandele de motociclişti.

627x0.jpg

În 1966, în ciuda insistenţelor tatălui său, şi-a cumpărat prima motocicletă. A devenit membru Hell’s Angels în 1976, iar după şase luni a ajuns liderul bandei. În noua funcţie, Christie a devenit una dintre cele mai puternice voci ale organizaţiei naţionale Hell’s Angels şi şi-a petrecut trei decenii încercând să se lupte cu legea, cu bandele rivale şi chiar şi cu membrii propriei bande, dezvoltând concomitent afacerile clubului.

În urma faptelor lui, a petrecut un an în detenţie solitară în 2001 şi alte 18 luni după gratii în 2013 - 2014. În prezent, el este consultant în probleme de crimă organizată pentru CNN. Combinând interviurile realizate cu Christie cu imagini de arhivă şi reconstituiri, fiecare episod al serialului ne spune o nouă poveste din istoria Hell’s Angels. 

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×