Mergi la conţinut
Autentifica-te  
rosbk

motorsport Dacă este 13-15 mai 2016 este Pannoniaring

Recommended Posts

RoSBK se pregătește pentru poate cea mai frumoasă etapă din calendarul competițional. Pannoniaring este binecunoscut piloților de top din motociclismul și automobilismul central și est european, aceștia venind deseori să se antreneze aici tocmai datorită frumuseții acestuia. Inclusiv Michael Schumaher era în urmă cu câțiva ani un fan al acestui circuit, acesta venind aici regulat pentru antrenamente.

Cu o lungime de 4,47 km și o linie dreaptă de doar 700m, Pannoniaring este o îmbinare fericită de tehnică și cursivitate, fără să favorizeze puterea brută sau să încurce piloții cu ace de păr strânse. În timp, s-a dovedit că cele mai mari bătăi de cap le dă virajul șapte, acesta fiind recomandat a fi abordat rapid doar cu anvelopele corect încălzite.

Cu unsprezece viraje de dreapta și șapte de stânga, Pannoniaring se „laudă” cu o viteză de top de 260 de km/h și un record de circuit de 1'53,1, stabilit de pilotul de WSBK austriac Roland Resch în 2015 cu o motocicletă BMW. Piloții RoSBK au avut în sezoanele anterioare cei mai buni timpi de cursă în jurul lui 1'57.

Drumul către circuit ar trebuie să fie mai rapid anul acesta, între timp fiind construiți mai mulți km de autostradă atât în România cât și în Ungaria. Având în vedere că aceste lucrări la infrastructură sunt și acum în lucru este recomandată să fie studiat cu atenție traseul din timp și să se împărtășească informațiile corecte între echipe.

Cazarea se poate face direc la hotelul circuitului sau în Sárvár, orașul cel mai apropiat, aflat la doar 8 km de circuit. Alimentarea motocicletelor poate fi făcută direct la benzinăria aflată în incinta Pannoniaring.

Ne vedem la start!

J

400 latime pt pannonia.jpg

 

Vezi sursa

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×