Reverse 1 Adaugat pe 17 Ianuarie, 2006 1 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Sky_Walker 0 Adaugat pe 17 Ianuarie, 2006 FRUMOS PAKT CA-L DAI BAFTA LA VANZARE ORCUM SE MERITA LUATIL BAIETI CA E SCULA BUNA Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
napster 0 Adaugat pe 17 Ianuarie, 2006 frate e super motoru....dk vrei mai discutam la pret... si mai vedem Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Reverse 1 Adaugat pe 17 Ianuarie, 2006 . Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
divizia 2 Adaugat pe 17 Ianuarie, 2006 pai tu nici nu l`ai vazut si vrei sa negociezi? ...parerea mea e ca,vii si vezi te gandesti si dupaia negociezi...oricum am zis ca e USOR negociabil :)..ptr mai multe detalii ma contactezi ,am pus si id`u si telefonu`.. bafta <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
misteroctavs 0 Adaugat pe 17 Ianuarie, 2006 ba stiu ca m-am certat cu tine zilele astea...dar tre sa recunosc ii super motoru.Bafta la vanzare!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Sky_Walker 0 Adaugat pe 18 Ianuarie, 2006 cat fuge ????? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Reverse 1 Adaugat pe 18 Ianuarie, 2006 ba stiu ca m-am certat cu tine zilele astea...dar tre sa recunosc ii super motoru.Bafta la vanzare!!! Ms frate si tie bafta la DNA ,poate bem un suc intr`o zi si lasam cearta cat fuge ????? 95 ...poate daca ai o zi buna cu soare mult si esti mai slabanog urci si peste 100...eu am 80 kg si mai mult de 100 nu iau cu nici un motor de 50 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Sima7x 0 Adaugat pe 18 Ianuarie, 2006 Yamaha Tzr 50 mi se pare cel mai frumos motor de 50cc, e mai tare si ca rs si ca mito (parerea mea),presupun ca e si destul de rezistent...doar e Yamaha... pacat ca nu se fabrica modelul asta si de 125cc..... bafta la vanzare! pretul este destul de corect... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Costy_Clipcea 0 Adaugat pe 19 Ianuarie, 2006 Trebuie sa faci cinste ma cu saorma ca ti-am pus poza si o cola (pardon nu mai beau cola ....un prigat) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
napster 0 Adaugat pe 20 Ianuarie, 2006 dc nu raspunzi p mess?vezi k maine o sa t sun sa discutam...k vreau sa vin sa o vad... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Reverse 1 Adaugat pe 20 Ianuarie, 2006 dc nu raspunzi p mess?vezi k maine o sa t sun sa discutam...k vreau sa vin sa o vad... Nu`mi merge messu are dificultati calculatorul meu (virusi deh..) !daca imi iese o combinatie atunci nu o mai dau asa ca roaga`te sa nu`mi iasa Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
voltrone 1 Adaugat pe 26 Ianuarie, 2006 Frumos motor...Mai e de vanzare?? Ti a iesit combinatia??? As vrea sa vin sa o vad! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri