Mergi la conţinut
green.kecske

planificare Impachetarea eficienta a bagajelor

Recommended Posts

Uneori ne întrebăm de ce unii dintre motocicliştii pe care îi întâlnim pe străzile patriei şi nu numai duc pe motor o adevărată piramidă de lucruri: rucsac, izopren, cort, jachete, camere foto, sticle de apă, cauciucuri și multe altele, așezate unele peste altele.

Pack_Animal_Vintage_Motorcycle_Luggage_Moto-Mucci (16).jpg

Atunci când îi întâlni, ne-am mai putea întreba dacă nu cumva am uitat acasă câteva lucruri esențiale, pe care camarazii noștri împovărați nu le-au uitat. Cu toate acestea, putem privi lucrurile și dintr-un unghi diferit: rucsacul, topcase-ul şi sidecase-urile (coburile) sunt comercializate exact pentru a fi umplute. Dacă vei băga în aceste cutii/genţi toate lucrurile pe care le vei duce cu tine în drumeție, vei câștiga un plus semnificativ de confort. Iată cum:

1. Mărimea contează. Genţile speciale de motocicletă au fost gândite şi ele pe dimensiuni şi pe greutate maximă admisă a bagajelor. Oricum ar fi, în general, pe motocicletă nu iei în  călătorii şi căţelul şi purcelul. Aceste cutii/genţi sunt gândite astfel încât să încapă un bagaj suficient al motociclistului şi, eventual, al pasagerului.

2. Sortează echipamentul. Mă refer la câteva categorii. Şi asta înainte de a începe împachetarea. În primul rând, pune deoparte lucrurile la care ai putea apela foarte des. În plus, ai grijă să echilibrezi bagajele. Nu căra pe stânga motocicletei pietre de moară şi pe dreapta fulgi de porumbei. Nu, nici invers nu e indicat.

3. Declară război locurilor inutile, care sunt un dușman al bagajelor. Dacă ai o jachetă impermeabilă/costum de ploaie (și chiar dacă n-ai), umbrela nu are ce căuta în bagajul tău pe motocicletă. Nici oala cu ciorbă, pantofii de schimb, peturile de suc și casetofonul.

 

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×