Mergi la conţinut
Autentifica-te  
rosbk

motorsport Rezumat Pannonia 13.05.2016

Recommended Posts

Antrenamentele piloților RoSBK au stat sub semnul unei zile capricioase. În ciuda unor prognoze total pesimiste, prima parte a zilei a fost una cu vreme perfectă.

Piloții au putut testa pista uscată. După primele ieșiri pe pistă s-a dovedit însă că există și zone în care au supraviețuit câteva bălți, zone care împiedică piloții să reușească cei mai buni timpi posibili. Treptat timpii se îmbunătățesc, Răzvan Ponoran a câștigat față de primele ieșiri peste 4 secunde pe tur ajungând la 02:04.6. Mistode a ajuns la 2:01. Marinescu la 2:08, Szekely la 2:09 și Iosif Ureche împreună cu Eduard Socaci la 2:10. Vine ploaia, dar cu toate acestea mai mulți piloți români se înscriu în cursa organizată de Action Bike, cursă câștigată de Ionuț Mistode.

Ziua de sâmbătă se anunță o zi ploioasă de calificări cu oarece speranțe de pauze cu vreme bună în care circuitul să se usuce. Începând cu ora 16:45 avem la Pannonia o cursă de anduranță în care s-au înscris Crazy Snails, Iosif Ureche, Lazăr Pretterbauer, Silvio Muzzalupo

Iată și câteva interviuri la cald:

Mihailescu Victor:

Pentru echipă a fost un început foarte bun. Răzvan este al doilea la SBK. A testat pista și în condiții de ploaie, în cursa ActionBike, unde a terminat pe 5. Eu am reușit best lap-ul meu pe Pannoniaring. Sunt al doilea la SSP, dar în condiții de ploaie totul va fi diferit. Azi va ploua toată ziua. Alex este pe 4 la SBK. Vedem maine ce va fi...

Răzvan Ponoran:

Ieri a fost o zi buna pentru mine. Venisem pregătit pentru ploaie însa vremea a fost buna si pista s-a uscat. În trei sesiuni am reusit sa obțin un timp bunicel de calificare, 2 la romani și 5 la general dintr-un total de peste 150 piloți. După-masă am participat la o cursă pe ploaie, unde am luat un start bun, l-am depasit inițial pe Ionuț, însă nu am reușit să țin ritmul primilor. Experiența mea pe ploaie este aproape nulă și am terminat pe 5 la general. Astăzi se anunță ploaie toată ziua, sperîm totusi sa prindem măcar o sesiune și pe uscat.

13217197_869463943181600_360530898560597

Vezi sursa

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×