Mergi la conţinut
green.kecske

articole Afla care e motocicleta potrivita fara sa te sui pe ea

Recommended Posts

Ai luat de curând permisul moto, sau pur şi simplu vrei să îţi schimbi motorul? Cu siguranţă vrei să afli dacă motocicleta visurilor tale ţi se potriveşte. Chiar dacă eşti ponderat, iar raportul capacitate/greutate este unul bun pentru cunoştinţele acumulate, mai rămâne problema posturii. Acum poţi afla şi asta, fără să te urci pe motocicletă.

cum-aleg-motorul-potrivit-moto-incepatori.jpg

Este recomandat ca spatele şi braţele să fie relaxate, să poţi braca ghidonul cât mai comod, să ajungi cu tălpile pe pământ, măcar pe jumătate. Ce mai, poziţia pe motocicletă este importantă.

Un elev al Şcoalii Moto AMI a găsit şi a împărtăşit cu noi un site care îţi arată postura pe motocicleta aleasă în funcţie de înălţimea ta şi lungimea picioarelor.

Se numeşte cycle-ergo. Îţi poţi selecta marca şi modelul de motocicletă, iar apoi completezi măsurile în centimetri, iar imaginea îţi arată postura pe care o vei avea pe respectivul motor.

Desigur, recomandarea noastră este să faci şi un test cu motocicleta, să afli cum te simţi pe ea, dar site-ul de mai sus reprezintă o variantă.

Asfalt uscat şi drumuri frumoase!

Sursa articolului aici.

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×