Mergi la conţinut
green.kecske

articole Câştiga o motocicleta la Road Patrol Bikers Festival

Recommended Posts

Timișorenii sunt invitați, și în acest an, la o nouă ediție a Road Patrol MC România Bikers Festival. Se pregătesc o mulțime de concerte, motoare turate, surprize și, desigur, multă bere rece. Mai mult, organizatorii au decis să le ofere și un mare premiu vizitatorilor, o motocicletă.

feature42.jpg

Road Patrol MC România Biker Festival va avea loc în perioada 17 – 19 iunie, la Poligonul A.J.V.P.S din Timișoara. Timp de trei zile vizitatorii vor avea ocazia să se bucure de o mulțime de concerte și petreceri care nu se vor încheia decât la primele ore ale dimineții.

Sâmbătă, bikerii vor pleca în paradă, urmând ca apoi distracția să continue cu alte concerte. Mai mult, tot pe 18 iunie, timișorenii vor avea ocazia să participe la tombola festivalului.

„Lucky 500 – A venit timpul ca norocul să-i aleagă un nou partener de viață. A avut grijă de toți cei pe care viața i-a scos în cale și a fost fidelă. Atunci când au greșit, ea a fost iertătoare și a trecut peste fără să-i pedepsească. Deși este timidă, de felul ei se simte bine în roșu și îi place să fie plimbată.

Bătrânică, dar cu spatele drept, fără să șchiopăteze, te va purta <la braț> acolo unde vei dori să o duci. Nu te va face de rușine și va tine pasul cu domșoarele mai tinere și mai sprintene, pentru că asta știe ea să facă cel mai bine. A fost tratată cu atenție de fiecare dată și a primit tot ce și-a dorit, chiar dacă trecerea timpului și-a lăsat amprenta asupra ei.

Sâmbătă seara, norocul îi va surâde din nou, atât ei cât și câștigătorului, sau câștigătoarei tombolei de la Road Patrol Bikers Festival 2016. Prețul unui bilet de tombolă va fi de 10 lei, iar la final o singură persoană va pleca acasă cu Lucky 500, o Honda CBR 500 F din 1989. Este înmatriculată și pregătită de drum și promite să fie și mai departe atentă și docilă cu noul proprietar”, au transmis organizatorii.

La festival vor urca pe scenă trupele Truda, Gorun, Burning Table, Sonatic, Mayburn, Sanctuar și Pandora. Mai multe detalii despre eveniment aici.

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×