Mergi la conţinut
green.kecske

articole Fat Frumos este motociclist - pentru motociclistii cu suflet de copil

Recommended Posts

Cine nu a iubit benzile desenate în copilărie? Ei bine, acum băieţii de la SuperErou îţi arată că Făt Frumos este motociclist, într-o nouă serie de benzi desenate, care vin cu un nou tip de copertă, 3D.

Fat-Frumos-e-motociclist-.jpg

Aceştia au fost prezenţi la East European Comic Con, unde au prezentat prima copertă 3D din România, pe care o vedeţi mai jos:

animatie-TFB_small.gif

Am evoluat mult de la primele benzi desenate, care apăreau în prima jumătate a secoulului trecut, iar cei de la SuperErou au făcut tot posibilul să se alinieze acestei evoluţii. Nu doar din punct de vedere al tehnicii de creaţie şi execuţie a unei benzi desenate, ci şi a poveştii. Nu mai avem castele şi păduri, ci peisaje urbane şi personaje afectate de mutaţii genetice.

În numărul prezentat la Comic Con, Făt Frumos renunţă la cal şi se urcă pe motor, scopul său fiind să găsescă un leac pentru boala care cauzează aceste mutaţii genetice.

Aăadar, avem un Făt Frumos pe motor, îmbrăcat în piele, ce a plecat să-şi salveze regatul. În comic book-ul celor de la SuperErou găsiţi şi deznodământul poveştii.

 

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×