Mergi la conţinut
green.kecske

articole RiSe: creste-ti siguranta pe motocicleta

Recommended Posts

RiSe este o aplicaţie care leagă motocicleta astfel la IOT (internet of things*), pentru a-ţi creşte siguranţa în timpul mersului. Utilizând Bluetooth-ul pentru a transmite informaţii pe distanţe scurte şi un modul GSM pentru distanţe mai mari de 20 de metri, această aplicaţie oferă acces în timp real la informaţii relevante. Momentan, aplicaţia este în testări, dar poţi arunca un ochi.

Capture1.PNG

*Internet of things este un concept pe baza căruia toate lucrurile trebuie conectate la internet, să poți vedea mereu, de oriunde, ce face dispozitivul tău (fie el motocicletă, frigider sau poate chiar casă).

Principalul motiv din spatele creeării RiSe este siguranţa motociclistului. Având ca punct de pornire această siguranţă, sistemul RiSe a luat naştere, ca fiind un fel de apel de urgenţă non-conformist.

Capture.PNG

Sistemul este apt de a detecta orice accident care se poate întâmpla în timp de eşti pe motocicletă şi trimite un SMS serviciilor de urgenţă locale. Acest SMS va conţine coordonatele tale exacte, dar şi datele personale şi medicale necesare.

13139112_643419465810270_4386064559439592174_n.jpg

În plus, acesta va fi folosit şi pentru a trimite o alertă către toţi utilizatorii din apropiere, acest lucru fiind util în momentul în care ai nevoie de îngrijire imediată.

Aplicaţia va fi disponibila în două variante, pentru Android şi IOs.

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×