nightstorm_felician 0 Adaugat pe 20 Ianuarie, 2006 Modelul motocicletei: Minsk An de fabricatie: 1992 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
c0zmin 1 Adaugat pe 20 Ianuarie, 2006 ba tu esti tzaca ?? fai 1 post si ala bun nu 3 si toate naspa... si zii sa stie lumea ce are modificat hai ca iti pun eu o poza daca u nu stii 340 mi se pare un pret bun in comparatie cu ce am vazut aici pe forum Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
rsbuca 0 Adaugat pe 20 Ianuarie, 2006 nu iti dau o roata de yamaha xs pt fatza e pe disc? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
c0zmin 1 Adaugat pe 20 Ianuarie, 2006 rsbuca ai si furca cu tot sistemul de franare ? ca poate ma intereseaza pe mine Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
rsbuca 0 Adaugat pe 21 Ianuarie, 2006 da am........pt voi orice Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
c0zmin 1 Adaugat pe 27 Ianuarie, 2006 rsbuca... se poate o poza ceva ?? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri