Mergi la conţinut
green.kecske

articole Cat curaj are un motociclist?

Recommended Posts

Se întâmpla în Bucureşti, evident. Un motociclist a dat dovada de mult curaj, zilele trecute, dar nu pentru că a salvat viaţa cuiva din flăcări sau vreo pisică din copac. Nu, ci atunci când a ales să îşi oprească motorul şi să meargă la cumpărături.

media_146661931679660700.jpg

Băiatul (căci era tânăr), după ce şi-a parcat motorul şi l-a pus pe cric, a plecat spre magazin lăsându-l pornit şi cu cheile în contact.

Practic, oricine trecea prin zonă şi se pricepea să conducă un motor, putea fura lejer vehiculul. Nu ştim dacă norocul l-a ajutat pe proprietar sau canicula a diminuat flerul hoţilor din capitala, dar cert este că, preţ de 10 minute, nimeni nu s-a atins de motocicleta pornită.

media_146661931454128500.jpg

Într-un final, băiatul a ieşit din magazin cu sacoşele în mâini, alături de o duduie. Evident, sacoşele nu erau ale lui. Sau poate că cei doi erau împreună şi au făcut cumpărături comune.

media_146661931336635800.jpg

De ce? Pentru că băiatul, cu casca în cap, a aşezat ordonat sacoşele pe bancheta din spate a maşinii pe care o conducea domnişoara, şi-a luat la revedere, s-a urcat pe motor şi dus a fost, el ştie unde. Fără nici măcar o bombonică achiziţionată pentru el.

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×