Mergi la conţinut
green.kecske

articole Energica Eva, ispita electrica pentru iubitorii de viteza

Recommended Posts

În ziua de astăzi, o motocicletă electrică nu mai reprezintă doar un mijloc alternativ de transport nepoluant prin traficul din Bucureşti. O demonstrează cu vârf şi îndesat Eva, o motocicletă electrică dedicată vitezelor ameţitoare, construită de italienii de la Energica.

motor-energica-eva.jpg

Eva ar putea să reprezinte capitolul Genezei în materie de motociclete electrice, eleganta apariţie pe două roţi fiind dotată cu un electromagnet de curent alternativ, motor cu răcire pe ulei şi poate dezvolta până la 95 CP.

Mai mult, Energica a reuşit să îi dea Evei o formă agilă, renunţând la carene mari, făcând din motocicleta electrică un vehicul uşor de manevrat şi cu o viteză care poate mulţumi orice cârcotaş din rândul adepţilor motoarelor clasice.

motor-energica-eva-1.jpg

De la prima atingere a acceleraţiei, Eva te face să vibrezi din plin, indiferent ce mod ai ales din cele 4 puse la dispoziţie de constructorul Italian: Urban, Eco, Rain sau Sport.

În modul Eco, autonomia motocicletei tale se întinde pe 200 km, sistemul de încărcare rapidă al bateriilor permiţând încărcarea până la 85% în aproximativ 30 de minute.

Viteza maximă dezvoltată de micuţa bestie italiană depăşeşte cu puţin 200 km/h, îndeajuns pentru a justifica preţul de 31.000 euro.

 

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×