speedy 0 Adaugat pe 22 Ianuarie, 2006 Modelul motocicletei: Aprilia RS 125 Valentino Rossi 46 An de fabricatie: 1999 Capacitate cilindrica: 125 Putere:11kw Nr. de Kilometri: Situatia actelor: in curs de inmatriculare Starea motocicletei: exceptionla Culoare:rosu-grii PRET: 3000ero Oras: oradea Persoana de contact / nr. de telefon:0745283242 Alte detalii...in 2 zile o sa fi in Romania Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ov3rd0ze 0 Adaugat pe 23 Ianuarie, 2006 e cam mult varule.. si esti sigur ca e '99? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
MadBulll 0 Adaugat pe 25 Ianuarie, 2006 sigur ii '99 da totus cam skump Super motor. Bafta la vanzare. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
smile 0 Adaugat pe 26 Ianuarie, 2006 frumos rau....dar cam scump!!! ...bafta la vanzare!!!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
napster 0 Adaugat pe 26 Ianuarie, 2006 eu zic sa o lasi moale cu pretu asta....mai bine cere si u un 2500 k la 2700 iti iei kawasaki d 400....oricum bafta k arata bine motoru Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
rss 0 Adaugat pe 27 Ianuarie, 2006 zi ultimu pret ca sunt interesat Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
speedy 0 Adaugat pe 28 Ianuarie, 2006 zi ultimu pret ca sunt interesat <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
rss 0 Adaugat pe 28 Ianuarie, 2006 e mult rau sorry dupa mobile o aduci acasa cu maxim 2500 ca am mai adus eu una model 2000 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
speedy 0 Adaugat pe 30 Ianuarie, 2006 2899euro Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Harnigan 1 Adaugat pe 31 Ianuarie, 2006 Voi chiar nu va dati seama ca nu este din 99 ce draq? Daca ati avea cunostinte minime v-ati da seama ca in 99 s-a schimbat designul.Deci motorul asta este undeva intre 94-98 in nici un caz 99. Uitati si dovada http://www.bikepics.com/aprilia/rs125/ Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
chino 3 Adaugat pe 31 Ianuarie, 2006 Motorul cred ca este din 97, si pariez ca e trecut la rar in 95 ... Nu merita mai mult de 2000 euro! Asta e ... multi am vrea preturi mari ... dar nu toti se pot impaca cu ideea devalorizarii :) Chau chau! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
speedy 0 Adaugat pe 2 Februarie, 2006 motocicleta este fabricatie 10 martie 1999 si are 11kw.apoi la rar tot 1999 mi-a trecut.oricum voi scana briful de germania sa se vada si voi scana si certificatul de inmatriculare,sa nu mai fie comentarii pe seama anului si modelului,oicum voi pune si ceva poze noi. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
chino 3 Adaugat pe 2 Februarie, 2006 Eee... atunci imi voi retrage cuvintele... dar personal m-am intalnit cu o asemenea situatie ... adica aprilie din asta, la fel ca a ta, omu zicea ca e de 97, si la rar era trecuta in 95 ... anywayz.. Noroc la samsareala! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Andr3y 0 Adaugat pe 4 Februarie, 2006 cam mult pustiule dak mai lasi ceva mai mult poate tio iau Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
speedy 0 Adaugat pe 5 Februarie, 2006 cam mult pustiule dak mai lasi ceva mai mult poate tio iau <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Andr3y 0 Adaugat pe 6 Februarie, 2006 La un pret normal Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
speedy 0 Adaugat pe 6 Februarie, 2006 La un pret normal <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
napster 0 Adaugat pe 7 Februarie, 2006 La un pret normal <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
speedy 0 Adaugat pe 8 Februarie, 2006 un pret corect cred ca ar fi 2400 <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
napster 0 Adaugat pe 9 Februarie, 2006 nu inteleg o de ce imi faci tu pret la motocicleta mea?????in primul rand motocicleta ii in stare exceptinonala si face toti bani <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
StefanG 0 Adaugat pe 9 Februarie, 2006 napster...nu te mai baga in treaba altora! chiar te mananca? sau pur si simplu vrei sa impui un nou record la numarul de posts... E treaba vanzatorului cat cere....poate mai lasa. cel pe care il intereseaza, va suna, si va negocia. Cu sigurantza un om interesat nu va incerca sa negocieze pe site. Bafta la vanzare! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Reverse 1 Adaugat pe 9 Februarie, 2006 pai bine mah knd va vad asa idioti d cereti p un rs 125, 3000 euro cum sa nu comentez pretu....eu am zis doar k un pret corect ar fii 2400...dk ai inteles astfel mesajul meu da trotineta ta luata de la metro cat costa?totusi cam scumpa...dute taare frate ca n`ai nici o treaba nici cu preturile,nici cu modelele nici cu nimic....ti`ai pus la avatar o poza de pe bikepics.com si te crezi mare biker.... lasa omu` sa ceara cat vrea ,prost e ala care da nu ala care cere....in afara de preturi tu nu mai stii ce sa comentezi... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
speedy 0 Adaugat pe 9 Februarie, 2006 pai bine mah knd va vad asa idioti d cereti p un rs 125, 3000 euro cum sa nu comentez pretu....eu am zis doar k un pret corect ar fii 2400...dk ai inteles astfel mesajul meu <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
alinutz_rss 0 Adaugat pe 9 Februarie, 2006 Fratilor lasati dreacu ani astia si pretu asta de 2800 !!!!! /Aprilia_rs-t14673.html">http://www.pro-bike.ro/forums/Aprilia_rs-t14673.html Fac pariu ca nu se compara cu aia si daca eee dami si oo liniutaa...pacat ca are 23 de kw in talon Asfalt uscat Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Harnigan 1 Adaugat pe 9 Februarie, 2006 In anul 1999 s-a schimbat modelul la apriliile astea si am demonstrat intr-un post anterior.UITATI-VA PE NET CUM ARATA O APRILIA DIN 99. Sau o fi fost comanda speciala pt vanzator ca in 99 sa se faca o aprilia cu carene vechi specifice perioadei 94-98.O fi avand relatii la fabrica ca altfel nu imi explic. Si cum se stie ca pe acte in general scrie numai prostii la anii de fabricatie(si in germania, zicea cineva pe forum ca in actele alea, se scrie anul in care a fost inmatriculata prima data). Asa ca nu o mai dati ca e din 99 PT CA NU ESTE.CLAR! P.S.Exact asa mai este si o alta aprilia pe forum cica tot din 99.Una neagra.Cea mai mare minciuna. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri