sebi mures 0 Adaugat pe 22 Ianuarie, 2006 Modelul motocicletei: An de fabricatie: Capacitate cilindrica: Putere: Nr. de Kilometri: Situatia actelor: Starea motocicletei: Culoare: PRET: Oras: Persoana de contact / nr. de telefon: Alte detalii... Atasati imagine (NU TREBUIE sa depaseasca 300kb) Modelul motocicletei: gsx r 600 An de fabricatie: 1999 Capacitate cilindrica: Putere: Nr. de Kilometri: 25000 Situatia actelor: inmatriculat pe leasing Starea motocicletei: f buna Culoare:alb albastru PRET: 4050 euro Oras: tg mures Persoana de contact / nr. de telefon: sebi 0722 308 747 Alte detalii...in tara de 2 saptamani Atasati imagine (NU TREBUIE sa depaseasca 300kb) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Bgdmotor 0 Adaugat pe 22 Ianuarie, 2006 salut.nu te inereseaza un schimb cu un ktm lc4 640 super moto din 2002 dec?daca da suna la:0742675973 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sebi mures 0 Adaugat pe 26 Ianuarie, 2006 nu, multumesc oricum de oferta Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ME2 0 Adaugat pe 27 Ianuarie, 2006 si leasingul....cum e ca am un prieten interesat si ...un an? sau e gata terminat? sau cat mai are? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sebi mures 0 Adaugat pe 27 Ianuarie, 2006 leasingul e pe un an de zile. povestea cu vama se cunoaste asa ca nu ma mai chinui sa ti explic ldupa un an de zile de la inmatriculare deci cam 11 luni de acuma mai ai de platit taxele pt dosar cam 30 de euro si atat. mai multe detalii i ti dau la telefon Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sebi mures 0 Adaugat pe 31 Ianuarie, 2006 pret nou!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
route-66 0 Adaugat pe 31 Ianuarie, 2006 leasingul e pe un an de zile. povestea cu vama se cunoaste asa ca nu ma mai chinui sa ti explic ldupa un an de zile de la inmatriculare deci cam 11 luni de acuma mai ai de platit taxele pt dosar cam 30 de euro si atat. mai multe detalii i ti dau la telefon <{POST_SNAPBACK}> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sebi mures 0 Adaugat pe 1 Februarie, 2006 nu trebuie sa mi achiti nimic pe luna, in momentul in care iei motorul i mi dai 3950e, la radiere dupa un an mai tb sa mi dai in jur de 30 euro si eu i ti dau dosarul gata radiat Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri