Mergi la conţinut
Autentifica-te  
rosbk

motorsport 4 zile până la Hungaro - interviu Liviu Tudosie

Recommended Posts

Nume: Liviu Tudosie

Echipa: Nemo Team

 

1. Ce apreciați la circuitul Hungaroring?

Nu am mai fost pe Hungaroring, iar asta m-a obligat să-l studiez și să încerc să-l învăț după desen și după onboard-uri de pe internet, astfel încât am reușit să-mi conturez o impresie. Este un circuit deosebit, un circuit care se pare că îmbină viteza cu tehnica și cu succesiuni rapide de viraje, un circuit solicitant. ținând cont că este un circuit de talie mondială, un circuit care găzduiește etape de Formula 1, asta face lucrurile să fie cu atât mai incitante. De asemenea, a fost proaspăt reasfaltat la cele mai înalte standarde, astfel încât mersul pe doua roți va impune o provocare în condiții ce nu trebuiesc ratate!

 

2. Cum vă pregătiți în perspectiva etapei RoSBK de la Hungaro?

Mi-aș dori să ajung acolo cât mai odihnit și într-o condiție fizică bună. Mai mult decât motocicleta, condiția pilotului este esențială atât pentru o participare în siguranță cât și pentru obținerea unor rezultate mulțumitoare. Lucru destul de greu in condițiile în care ceea ce facem facem din pasiune, în timpul liber care este foarte limitat. Sunt astfel importante odihna și sporturi de tip cardio, iar din punct de vedere tehnic/strategic studiul circuitului, analiza video și punerea la punct a unei motociclete cu care sa mă înțeleg bine.

 

3. Considerați că Hungaro este un circuit potrivit începătorilor?

Consider că orice circuit este potrivit începătorilor. Eu nu văd circuite foarte riscante și circuite mai putin riscante. Totul depinde de abordare, totul depinde de cât de mult forțăm nota în raport cu nivelul de experiență pe care îl avem și, evident, în raport cu impunerile tehnice ale fiecărui circuit în parte. Orice circuit care respecta normele de siguranță impuse sportului este potrivit și începătorilor, iar în cazul în care vorbim de un circuit internațional de Formula 1 cred ca restul nu mai depinde decât de fiecare dintre noi.

liviu tudosie1.jpg

Vezi sursa

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×