Mergi la conţinut
Autentifica-te  
rosbk

motorsport Concurs de fotografie: „Emoția Cursei”

Recommended Posts

RoSBK împreună cu Școala de artă și tehnică fotografică New Age Photography organizează concursul de fotografie: „Emoția Cursei”.

Concursul  va avea loc cu ocazia ultimei noastre etape de la circuitul Motor Park România în perioada 9-11 septembrie 2016. Concursul este adresat amatorilor, care folosind un telefon mobil sau un aparat foto vor surprinde o imagine cât mai sugestivă din timpul antrenamentelor, calificărilor, curselor, de la boxe sau de la circuit în general.

Se va avea în vedere nu calitatea tehnică a fotografiei ci surprinderea și încadrarea unui anumit moment care să inspire emoția curselor RoSBK. Va exista un singur mare premiu care constă într-un curs acreditat de fotografie intensivă de trei luni de zile în valoare de 1.590 ron. Cursurile de fotografie sunt susținute de dl. Adrian Nasturică – fotograf profesionist (membru al New York Institute of Photography).

Împreună cu sponsorii noștri Dunlop și Tiriac Energy vom acorda suplimentar premii constând în materiale promoționale următorilor cinci clasați în ordinea punctajelor acordate de către juriu. Juriul va fi format din câte un reprezentant din partea: RoSBK, New Age Photography și Dunlop. Numărul de like-uri primit de fotografia respectivă pe pagina evenimentului creat pe Facebook va conta 25% din punctajul final obținut de fiecare fotografie înscrisă în concurs.

Scopul acestui concurs nu este doar acela de a atrage cât mai mulți spectatori la cursele RoSBK și la cursele de motociclism viteză în general, dar și să promoveze ideea de performanță care poate fi atinsă doar prin cursuri de perfecționare și practică alături de cei mai buni. Cu siguranță printre spectatorii noștri există mulți motocicliști și fotografi talentați, dar pentru ca acest talent să nu se piardă sunt necesare cursurile, studiul, practica, profesorii buni și nu în ultimul rând competiția la un nivel cât mai înalt.

După etapa RoSBK de la Hungaroring vom reveni cu detalii privind logistica detaliată a concursului și premierii.

 

photo 400.jpg

 

Vezi sursa

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×