Mergi la conţinut
Autentifica-te  
rosbk

motorsport Interviuri ultima etapă - Cristian Ghitea

Recommended Posts

Începem o nouă serie de interviuri pe care piloții noștri ni le-au acordat înainte de ultima noastră etapă de la Motor Park 9-11 septembrie 2016

Primul este Cristian Ghitea de la CARCOVER RACING TEAM

1. Care sunt principalele dvs. provocări pentru etapa de la Motor Park?

În primul rând, aș dori să vă mulțumesc posibilitatea că am putut participa la toate etapele, mulțumită sponsorilor, susținătorilor și celor din jurul meu. Aș vrea să închei cursa fără incidente și căzături, nu ca pe Hungaroring, și bineînțeles cu un rezultat mult mai bun decât cel anterior. Știm cu toții că nu va fi o etapă ușoară, e pista noastră de casă, mulți dintre noi o cunosc ca propria palmă, dar noi sperăm să fim competitivi.

ghitea.jpg

2. Ce părere aveți despre această idee a etapei comune RoSBK - FRM?

E o idee foarte bună, pentru a putea fi promovat în țară ROSBK și motorsportul, și nu în ultimul rând avem de învățat unii de la alții, și așa e un moment prielnic.

 

3. Cum vi se pare tânăra generație de motocicliști? Care sunt perspectivele ei?

După cum se vede, an cu an toată competiția s-a accelerat, tineretul e foarte rapid, sunt disponibile și noile tehnologii, care contribuie la creșterea nivelului. Sperăm să avem mai mulți participanți în anii următori.

 

4. Anul acesta suntem la a doua ediție a Grand Prix-ului pe Două Roți, cursa noastră ciclistă de viteză pe circuit.  Veți participa și la aceasta? Ce părere aveți?

Idee foarte bună. Și eu la rândul meu, și ceilalți participanți folosim foarte mult bicicleta, în primul rând pentru a ne antrena, și nu numai. Cred că la etapa asta eu nu voi participa, aș vrea să mă concentrez la ultima etapa a ROSBK-ului, dar le doresc succes participanților.

ghitea 2.jpg

 

 

 

Vezi sursa

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×