Mergi la conţinut
Autentifica-te  
rosbk

motorsport Interviu Pap Bela

Recommended Posts

1. Care sunt principalele dvs. provocări pentru etapa de la Motor Park?

Principalele provocări pentru etapa de la Moto Park sunt de a mă simții bine din toate punctele de vedere și nu în ultimul rând de a termina pe un loc bun în cursă.

2. Ce părere aveți despre această idee a etapei comune RoSBK - FRM?

Mi se pare o idee buna să se țină împreună această etapă, deoarece ridică nivelul ambelor curse . Pe altă parte îmi este puțin teamă de oare cum va fii organizarea și cum o să iasă, pentru că știm cu toții că la o asemenea cursă toată lumea vrea să câștige, ceea ce este și de înțeles.

3. Cum vi se pare tânăra generație de motocicliști? Care sunt perspectivele ei?

Noi încă nu prea putem vorbi de tânăra generație, pentru aceasta trebuie să existe o cultură bine gândită și promovată, dar sper din tot sufletul ca odată cu existența circuitului de la Motor Park să avem o nouă șansă pentru generații și să ne putem mândri cu aceștia în competiţii  internaţionale.

4. Anul acesta suntem la a doua ediție a Grand Prix-ului pe Două Roți, cursa noastră ciclistă de viteză pe circuit. Veți participa și la aceasta? Ce părere aveți de această competiție?

Mi se pare o idee foarte bună această competiție de Grand Prix pe doua roți deoarece trebuie promovat orice sport de orice natura. Cred că ridică nivelul ciclismului participarea pe un circuit de asemenea natură. Eu nu știu încă dacă am să particip, deși aș vrea,  dar mă tem că îmi consumă o cantitate mult prea mare de energie și mă concentrez mai mult pe motociclism.
1 pap bela.jpg

Vezi sursa

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×